Moje E60 hlásí problém s ochranou proti skřípnutí (čehokoliv do elektricky ovládaného okna. Projevuje se to tím, že zadní levé okno nechce vyjet najednou nahoru a zavřít se. Musím několikrát zvednout tlačítko, aby se okno úplně zavřelo. Na palubce i středovém displeji se objevuje chybová hláška při každém nastartování i chcípnutí auta - dost otravné Žádná mechanická překážka v dráze pojezdu okna není zřejmá. Co s tím? Stalo se to někomu?
Díky za rady.
Nemusim píše:Moje E60 hlásí problém s ochranou proti skřípnutí (čehokoliv do elektricky ovládaného okna. Projevuje se to tím, že zadní levé okno nechce vyjet najednou nahoru a zavřít se. Musím několikrát zvednout tlačítko, aby se okno úplně zavřelo. Na palubce i středovém displeji se objevuje chybová hláška při každém nastartování i chcípnutí auta - dost otravné Žádná mechanická překážka v dráze pojezdu okna není zřejmá. Co s tím? Stalo se to někomu?
Díky za rady.
Ahoj, mam ten stejný problém, ale zatím jsem na nic nepřišel čím to ...
Většinou to bývá modul zámku a oken BODY MODUL, po výměně, vše ok.
Nachází se před kastlíkem u spolujezdce, dostaneš se tam zespoda od místa pro nohy. Najdeš ho tak, že když otvíráš/zavíráš okna, cvaká v něm relátko.
petratria píše:Čím více elektroniky tím více srandy: D, zlatá škoda 120 tam nešli okna kolikrát ani otevřít natoš zavřít :-DDD good luck
to bych netvrdil, podívej se kolik elektroniky ma E38 nebo E65 a tydle věci se absolutně neserou!
todle je prostě vada E60 které odchází moduly, hnijou dráty vpředu i vzadu apod
tata mel stejnej problem na E60 zadní prave okno nahoru tak na 4 x vzdy se zastavilo a muselo se znova
diagnostika smazani nejake chyby a maka to uz pres rok ok zadnej modul nemenil resil to clovek v cervenym hradku co dela BMW v okolí Plzně takže lepší diagnostika to musí opravit....
Potvrzuji to co píše Patrik, na diagnostice smazáno a deaktivována ochrana proti přiskřípnutí a je klid.
Bál jsem se, že ta ochrana nepůjde vypnout, ale v poho.
Když vezu občas dítě, tak zadní okna stejně zamknu