Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Centrální odemykání - problém

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
fanda1

#1 Příspěvek od fanda1 »

Zdravím, přestalo fungovat centrální odemykání zadních dveří na pravé straně. Musím to odemknout ručně. Centrálně se to jen zamkne. Kde by mohl byt problém? Stačilo by třeba zkusit odpojit baterku, jestli by se to třeba resetovalo? Nebo rovnou servis?

BMW e60, 2008+
Risa525

#2 Příspěvek od Risa525 »

mně to u E39 udělal zkrat kabelu...mezi dveřma a kastlí mi do něj zateklo
jezour

#3 Příspěvek od jezour »

Mě u e39 taky zadní pravý dveře jednou zamkly, jednou ne až přestal chodit centrál uplně a šlo zamykat a odmemykat jen klíčkem. Odpojil jsem baterku, když jsem měnil alternátor a po připojení se zase centrál rozchodil i dveře se zamykaj.
Risa525

#4 Příspěvek od Risa525 »

jezour píše:Mě u e39 taky zadní pravý dveře jednou zamkly, jednou ne až přestal chodit centrál uplně a šlo zamykat a odmemykat jen klíčkem. Odpojil jsem baterku, když jsem měnil alternátor a po připojení se zase centrál rozchodil i dveře se zamykaj.
to se vrátí...bohužel :(
jezour

#5 Příspěvek od jezour »

Risa525 píše:
jezour píše:Mě u e39 taky zadní pravý dveře jednou zamkly, jednou ne až přestal chodit centrál uplně a šlo zamykat a odmemykat jen klíčkem. Odpojil jsem baterku, když jsem měnil alternátor a po připojení se zase centrál rozchodil i dveře se zamykaj.

To je pravda, někde bude problém. Ale zatim to neřešim, když to chodí.
Risa525

#6 Příspěvek od Risa525 »

jezour píše:
Risa525 píše:

To je pravda, někde bude problém. Ale zatim to neřešim, když to chodí.
mnš to dělá prava strana...ještě ani jednou se nezamkli oboje dveře ale jedny dost často...až budu měnit repro tak to udělám všechno ...je to dost vopruz kontrolovat špuntíky jestli zalezli hlavně když auto bliknutím potvrdí zamčení....už sem nechal v Praze auto párkrát odemčené :oops: :oops: :oops:
fanda1

#7 Příspěvek od fanda1 »

tak mě to nefungovalo jen jeden den...teď už to odemyká. Tak nevím...
Odpovědět