Zdravím, přestalo fungovat centrální odemykání zadních dveří na pravé straně. Musím to odemknout ručně. Centrálně se to jen zamkne. Kde by mohl byt problém? Stačilo by třeba zkusit odpojit baterku, jestli by se to třeba resetovalo? Nebo rovnou servis?
BMW e60, 2008+
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Centrální odemykání - problém
Risa525 píše:to se vrátí...bohuželjezour píše:Mě u e39 taky zadní pravý dveře jednou zamkly, jednou ne až přestal chodit centrál uplně a šlo zamykat a odmemykat jen klíčkem. Odpojil jsem baterku, když jsem měnil alternátor a po připojení se zase centrál rozchodil i dveře se zamykaj.
To je pravda, někde bude problém. Ale zatim to neřešim, když to chodí.
- Risa525
mnš to dělá prava strana...ještě ani jednou se nezamkli oboje dveře ale jedny dost často...až budu měnit repro tak to udělám všechno ...je to dost vopruz kontrolovat špuntíky jestli zalezli hlavně když auto bliknutím potvrdí zamčení....už sem nechal v Praze auto párkrát odemčenéjezour píše:Risa525 píše:to se vrátí...bohuželjezour píše:Mě u e39 taky zadní pravý dveře jednou zamkly, jednou ne až přestal chodit centrál uplně a šlo zamykat a odmemykat jen klíčkem. Odpojil jsem baterku, když jsem měnil alternátor a po připojení se zase centrál rozchodil i dveře se zamykaj.
To je pravda, někde bude problém. Ale zatim to neřešim, když to chodí.