Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

snímač kliky a vačky e39 528i

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ARI
Klubové ID: 1865

#1 Příspěvek od ARI »

zdravim vsechny.pred tydnem z niceho nic zacal motor na volnobeh pocukavat padaly otacky az do nekdy uplne zdechl.vypadalo to jakoby nepalil valec.napichl jsem a snimac kliky byla zavada.dal jsem novy a stejne,nic nezmeneno.napichl jsem to a snimac vacky zase pro zmenu.pak jsem pochopil proc ten snimac vacky.snimace jsou puvodni a pod tou pin zasuvkou co je pod sanim jsem rukou,jak jsem to spojoval rozjebal ty draty co jsou schovany pod tou cernou bužirkou.ty se pak hned spojily.vcera jsem dal i novy snimac vacky teda.rano nastartuju a motor se choval zase jakoby nepalil valec.ted je motor zahraty a nic.jede tahne v poho.jinak jsem koupil oba snimace od meyle nebo tak nejak.oba 2800kc.tak nevim.zitra pojedu jeste napichnout a uvidim co tam bude.
Berserg

#2 Příspěvek od Berserg »

No pokud ti otáčky spadnou(úplně motor chcípne) když jedeš a máš vytočený motor třeba na 2500ot/min a pak vyřadíš a otáčky spadnou tak to může být i váha vzduchu-u mě to tak bylo a na nutrál, když čekáš třeba na zelenou, tak se ten motor houpe...napíchni na diagnostiku a nebo zkus jinou zdravou váhu a poznáš. Jinak váhu kup nějakou kvalitní-koupil jsem na zkoušku od starlinu a byla hned vadná-jsou to zmetci.
Odpovědět