Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 trepani sedacky
-
- Kontaktovat uživatele:
_Duke píše:taky se mi třepe
Kluci já jsem tak nešťastný, že se mi třepe skřípe v autě snad vše:-/ když mám dovřené okna tak něco skřípe ve dveřích, jak kdyby se kroutila karoserie, když je pootevřu je klid od vrzaní skřípaní... pak nemluvím o A a B sloupcích které skřípou taky a spolujezdcové sedačky kde skřipou ty plasty.... prostě už se to nedá vydržet

jiriik píše:_Duke píše:taky se mi třepe
Kluci já jsem tak nešťastný, že se mi třepe skřípe v autě snad vše:-/ když mám dovřené okna tak něco skřípe ve dveřích, jak kdyby se kroutila karoserie, když je pootevřu je klid od vrzaní skřípaní... pak nemluvím o A a B sloupcích které skřípou taky a spolujezdcové sedačky kde skřipou ty plasty.... prostě už se to nedá vydržetnevím kde je chyba, ale začiná to pomalu vše:-/
Ahoj,mam presne to iste,mne vrzga uplne vsetko,stlpiky A,B,C plasty pod sedadlom a pukanie palubovky.Uz som skusil vsetko,ale nepomaha nic okrem hlasnejsieho radia.Som z toho na nervy a sklamany,cakal som od BMW viac.
-
- Kontaktovat uživatele:
vanco píše:jiriik píše:_Duke píše:taky se mi třepe
Kluci já jsem tak nešťastný, že se mi třepe skřípe v autě snad vše:-/ když mám dovřené okna tak něco skřípe ve dveřích, jak kdyby se kroutila karoserie, když je pootevřu je klid od vrzaní skřípaní... pak nemluvím o A a B sloupcích které skřípou taky a spolujezdcové sedačky kde skřipou ty plasty.... prostě už se to nedá vydržetnevím kde je chyba, ale začiná to pomalu vše:-/
Ahoj,mam presne to iste,mne vrzga uplne vsetko,stlpiky A,B,C plasty pod sedadlom a pukanie palubovky.Uz som skusil vsetko,ale nepomaha nic okrem hlasnejsieho radia.Som z toho na nervy a sklamany,cakal som od BMW viac.
Přesně tak a navíc na bočnících na sedadle se mi nějak vytlačil ten molitan pryč a teď dře ta kuže přímo o kostru sedačky... Měl bych se na to podívat, rozebrat a vypostrovat znova a nebo se toho auta zbavit, co nejdříve.

Jedine všetko porozoberať, niečim ošetriť a dať naspäť.
Vrzganie okolo okien a dverí - výmena prýží a gumových tesnení.
Na hranách sedačiek kde mi drhne koža som použil impregnačný číry sprej na topánky a samozrejme utrel. Pohoda.
Z tých všetkych zvukov idú nervy zošalieť.
http://www.bmwklub.sk/bmw5-e60-e61-f10-f11-f07-gt/squeak-y-creak-y-rattle-e-a-ine-pazvuky-aktualizovane-t49808.html
Vrzganie okolo okien a dverí - výmena prýží a gumových tesnení.
Na hranách sedačiek kde mi drhne koža som použil impregnačný číry sprej na topánky a samozrejme utrel. Pohoda.
Z tých všetkych zvukov idú nervy zošalieť.
http://www.bmwklub.sk/bmw5-e60-e61-f10-f11-f07-gt/squeak-y-creak-y-rattle-e-a-ine-pazvuky-aktualizovane-t49808.html