Chlapi, je normální, aby se mi u E39, která stála 1 měsíc zamčená, vybila max.2roky stará baterie? Už ji nabíjím 24h přes motor.prostor, ale bat. se ani nezahřeje
tak v servisu mi řekli, že auto má normálě spotřebu 15mA. Já měl 30mA a prý to je telefonem, co je vevnitř, prý je nějaký špatný, tak jej mám vytáhnout z pouzdra (loketky) a nechat někde v přihrádce.
Tak sem to udělal a uvidíme
gelty píše:Chlapi, je normální, aby se mi u E39, která stála 1 měsíc zamčená, vybila max.2roky stará baterie? Už ji nabíjím 24h přes motor.prostor, ale bat. se ani nezahřeje
Doporučuju nabíječku bodnout přímo na baterku, přes celý auto te neni moc rozumný.
gelty píše:Chlapi, je normální, aby se mi u E39, která stála 1 měsíc zamčená, vybila max.2roky stará baterie? Už ji nabíjím 24h přes motor.prostor, ale bat. se ani nezahřeje
Doporučuju nabíječku bodnout přímo na baterku, přes celý auto te neni moc rozumný.
nevidím rozdíl v nabíjení přes plus pól v motorovém prostoru a na baterce,ty 3A co ta nabíječka cca má těma tlustejma drátama co vedou od startéru bez odporu protečou. Jestli se baterka neohřívá může to být nízkým nabíjecím proudem, alespoň ji nezničíš, když jí budeš nabíjet pomalu. Jinak už by měla být dostatečně nabitá, aby jsi nastartoval.Pokud ne je něco špatně.
jo, už nastartovala, jen mě to trochu zarazilo. Taky údajně je bezúdržbová, tak se prý ani neotvírají šrouby na odvod plynu. Nevím, no,já ji nekupoval, byla už tam...Tak zatím jezdím a uvidím, jestli mě nechá někde trčet. Pro jistotu vozím sebou start.kabely...