Na palubovce se mi rozsvilila kontrolka- Oranzove ozubene kolecko a uprostred vykricnik a v BMW mi rekl ze to je prevodovka ze je prej v nouzovem rezimu. Kdyz zaradim D tak to s autem trhne a hodi tam 5 rych. stupen a auto vubec nejede, jako kdyz nema turbo. Nesetkali jste se s touto kontrolkou nekdo? nechal jsem to predtim zahrat, vypnul a zapnul motor a bylo to v pohode no a vecer se to zase rozsvitilo a uz to sviti porad. Jsem z toho docela vyrizenej. Porad te nekdo prosim.
diky moc
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problem s AUTOMATEM
MladejSlehacka píše:Na palubovce se mi rozsvilila kontrolka- Oranzove ozubene kolecko a uprostred vykricnik a v BMW mi rekl ze to je prevodovka ze je prej v nouzovem rezimu. Kdyz zaradim D tak to s autem trhne a hodi tam 5 rych. stupen a auto vubec nejede, jako kdyz nema turbo. Nesetkali jste se s touto kontrolkou nekdo? nechal jsem to predtim zahrat, vypnul a zapnul motor a bylo to v pohode no a vecer se to zase rozsvitilo a uz to sviti porad. Jsem z toho docela vyrizenej. Porad te nekdo prosim.
diky moc
Nehodí to 5ku, ale 3ku a zamkne se to na ní ... měla by jít jenom 3ka a zpátečka. Je to převodovka na repas ...
jiriik píše:Jestli se mohu taky na něco zeptat... na mojí E60 při řazení mezi D a R vždy něco cinkne jako skleničky, co to může být ? Řazení je ale pořád stejný... změny nepozoruju.
Taky jsem měl něco podobného u mě to byla hardyspojka a vůle v kardanu a diféraku, ale asi to může být i něco jiného ... nejsem mechanik

-
- Kontaktovat uživatele:
kubassszx píše:jiriik píše:Jestli se mohu taky na něco zeptat... na mojí E60 při řazení mezi D a R vždy něco cinkne jako skleničky, co to může být ? Řazení je ale pořád stejný... změny nepozoruju.
Taky jsem měl něco podobného u mě to byla hardyspojka a vůle v kardanu a diféraku, ale asi to může být i něco jiného ... nejsem mechanik
Právě hardy spojku mám novou a préj vůle v kardanu není, ale kdo ví...
-
- Kontaktovat uživatele: