Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Board monitor 4:3 -nejde zapnout
cau prosim pokud nekdo poradi.
Na e39 540i 1996 me nejde zapnout board monitor.Je furt cernej.Koupil jsem novej a vyměnil ho žádná změna.
Zkontroloval jsem pojistky vzadu 30A 10a 10A jsou OK
vepředu v kasliku pozici na board monitor jsem kontroloval a vse OK
Jak se da vyzkouset jestli ten monitor co jsem koupil je dobrej?NErad bych rozkuchal pulku auta a pak zjistil že sem koupil šunt.
Koupil jsem to i s kabelama a všema jednotkama.Zkoušel jsem teda i prohodit jednotku gps a tv modul a furt černo.
Otazka tedy jak vyzkoušet ten novy koupeny monitor zda je funkční a pokud bude co dál?Co je minimalne potreba k tomu aby se zapnul byt treba jen bez signálu...
Jestli nekdo vi co treba promerit multimetrem ktery piny vepředu na tom konektoru co vede do obrazovky nebo tak.
Jinak vzadu vypada zapojene vse správně.
Na e39 540i 1996 me nejde zapnout board monitor.Je furt cernej.Koupil jsem novej a vyměnil ho žádná změna.
Zkontroloval jsem pojistky vzadu 30A 10a 10A jsou OK
vepředu v kasliku pozici na board monitor jsem kontroloval a vse OK
Jak se da vyzkouset jestli ten monitor co jsem koupil je dobrej?NErad bych rozkuchal pulku auta a pak zjistil že sem koupil šunt.
Koupil jsem to i s kabelama a všema jednotkama.Zkoušel jsem teda i prohodit jednotku gps a tv modul a furt černo.
Otazka tedy jak vyzkoušet ten novy koupeny monitor zda je funkční a pokud bude co dál?Co je minimalne potreba k tomu aby se zapnul byt treba jen bez signálu...
Jestli nekdo vi co treba promerit multimetrem ktery piny vepředu na tom konektoru co vede do obrazovky nebo tak.
Jinak vzadu vypada zapojene vse správně.
Na navigační jednotce vzadu je zapojenej červenej a modrej, na videomodulu modrej a bílej (modrej je video, bílej audio).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tak sem to dneska uplne kompletne rozhodil a v tv modulu je jen modrejVlasta píše:Na navigační jednotce vzadu je zapojenej červenej a modrej, na videomodulu modrej a bílej (modrej je video, bílej audio).
v navigacni jednotce je hnedej cernej a vedle plochac. Ale cervenej tam nemam ten je asi na ty novejsi ja mam rok 1996.
Je to všechnonebo ma byt v tv modulu bilej a v jednotce gps nahore jeste obsazenej konektor?
Zkoušel jsem zapojit tu co jsem koupil s celym setem a nic.Nekde jsem cet ze kdyz odejde tak to jede z tv modulu. Ale mě se lcd nezapne/ nerozsviti je furt cerne jako kdyby tam nesla stava.djpepo píše:Problém je v jednotce navigace, ta zpouští BM, zkus od někoho půjčit a zapojit jinou jednotku navigace
Že jde o MK1 jsme ovšem ze začátku nevěděli, než sem dal fotkySnejk píše:jelikoz je to mk1 tak se tu necpete s barevnejma konektorama a gps cteckama ta s tim nema co spolecnyho.. Jak daleko to mas do prahy?
Proč se nedomluvíš se Snejkem? Je na to odborník, pokud máš auto kousek od Prahy, tak třeba za tebou dojede za nějakej poplatek. 

BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
Nikdo mi nic na cem bych se mohl domlouvat nenabídl.Stačí když nekdo napise do kteryho konektoru zapojit 12V abych vedel jestli ten monitor je funkcni.......????ada540i píše:Proč se nedomluvíš se Snejkem? Je na to odborník, pokud máš auto kousek od Prahy, tak třeba za tebou dojede za nějakej poplatek.
Zkus hledat tady http://www.bmw-planet.com/diagrams/release/en/
V tom případě bych mu zkusil napsat SZ...Bmw540 píše:Nikdo mi nic na cem bych se mohl domlouvat nenabídl.Stačí když nekdo napise do kteryho konektoru zapojit 12V abych vedel jestli ten monitor je funkcni.......????ada540i píše:Proč se nedomluvíš se Snejkem? Je na to odborník, pokud máš auto kousek od Prahy, tak třeba za tebou dojede za nějakej poplatek.
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket