Ahoj,
na svý 530i E39 mám minimálně jeden kat v háji. Náhrada za nic jinýho než origo za ranec asi nemá cenu, tak přemýšlím, že bych je buď jen vykuchal, nebo komplet vyhodil. Ale zajímá mě, jak to pak snesou lambdy za nima. Nedávno se dávali nový, kvůli jednomu neshopnýmu (na to sem přišel pozdě) servisákovi, tak bych je nerad poslal za chvilku do kytek. Co všechno ovlivňují? Hlidájí jen katy, nebo kecají i do jiných věcí? Co když tam nebudou vůbec?
Předem díky za rady.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spodní Lambdy a vyhození katů
pokud chces davat katy pryc, doporucuju rovnou vymenit ty svody za sportovni, budu to delat na svoji 530iA, mam kdyztak dvoje
zadni lambdy se daji "vypnout" nebo dat na vyssi "spunty s malou dirkou", pak jsou emise spokojeny... pro ekopozitivni se daji dat dolu 2 uni katy, dela to tak treba Alpina...

“Ability is what you're capable of doing.”
Libovka: Kámoš je na 540i má taky vyhozený a nic mu to nehlásí. Mě právě zase naopak furt svítí check engine a ukazuje mi to právě akorát ty katy.
Hanz: Díky za nabídku, popřemýšlím. Jinak nejde mi o emise ani o ekologii, jde mi o to, jestli se auto bez nich bude chovat normálně. Případně bych je vypodložil, jak jsi psal. Co si myslel tím "vypnout"?
Hanz: Díky za nabídku, popřemýšlím. Jinak nejde mi o emise ani o ekologii, jde mi o to, jestli se auto bez nich bude chovat normálně. Případně bych je vypodložil, jak jsi psal. Co si myslel tím "vypnout"?