Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 - plasty pod předním nárazníkem
Ten růžek podběhu co drží čidlo teploty jsem si taky kupoval, ale druhovýroba neni udělaná na to, aby čidlo teploty držela, je tam na něj sice díra, ale je to díra jak do prdele mamuta, takže by sis to musel buď upravit, nebo dát čidlo jinam (tak jsem to řešiljá). Ale ten kus plastu stál co si tam matně vzpomínám docela randál a už ho mam zase v řiti...
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Jmenuje se to plastové nadkolí
a kupoval jsem si to teď na m-paket taky z autokelly a za obě jsem dal asi 400 (se slevou), zatim je tam nemám namontovaný, musím z originálu sundat ty gumové bočnice a navrtat je na to nový nadkolí, jinak budeš mít mezi blatníkem a nadkolím mezeru. To samý to čidlo teploty, aby tam drželo musíš z originálu sundat takový plastový kleště (jestli je ještě máš), který to čidlo drží a navrtat ho zas na to nový.

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Ano, většinu dílů objednávám v BMW, ale přes servis, kam auto dávám a ten mám docela daleko a nemám čas tam jezdit pořád, tohle jsem potřeboval narychlo. Ostatní díly samozřejmě v kelly neberu, ale kousek schovaného plastu snad nevadí... Ano, bude to přes slevu klubu levnější, ale to není ten důvod...
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Tak to mi schválně ukaž jak origo nadkolí k nárazníku na mpaket z inveltu stojí 370,- Hned si pro něj přijedu.mocuryamater píše:proč všichni pořád chodíte do auto kelly!!!
včera sem ho kupoval v Inveltu 370vč DPH a měli ho skladem.
byl na pravou stranu i s držákem na venkovní teploměr!!! ORIGO BMW!!
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Zdarec bavite se o tomto plastu?
Air duct - BMW parts catalog
dil c.14
Ja kdyz ho kupoval tak stal kolem 2tis!!!
Uploaded with ImageShack.us
novy plastik

stary plastik

dil c.14
Ja kdyz ho kupoval tak stal kolem 2tis!!!
novy plastik

stary plastik

Taky jsem nakupoval v Kelly na M-packet a už to mám na autě.
Celkem ty boky sedí, pasuje to do drážek v nárazníku a i díry pro šrouby. Akorát mám z boku tu díru, asi kvůli absenci tý gumy, jak psal cmelak. Koupil jsem si i ten kryt pod motor, ale nemám ty úchyty, takže ten tam ještě nemám, ale mohl by pasovat taky. Za ty prachy je to cajk, taky jsem platil za boky 200Kč za kus a plast pod motor taky pár stováků, nepamatuju si přesně.

-
SlimShady píše:Vie sem niekto hodiť kód toho dielu k M-paket nárazníku, prosím?

dil c.14
Vsak to tam pisu

Ja to kupoval v bmw an stal 2000kc

tak o tech z Kelly ani neuvazujte, pokud se mate radi, po vikendu na zvedaku je jdu vratit, prislo mi to jak spatny pokus o vtip... a v kombinaci s jejich krytem pod motor jsem se musel fakt smat nahlas...
asi to JDE dat na auto, ale vypada to jak od 5letých dětí za jedno odpoledne s moduritem...
nakonec jsem tam nechal ty origo neMpaket a diry dole (mezi nárazníkem a spodkem podběhu je cca 5x10cm lochna) zadělám černým tenkým plastem... stejně tak plast pod motor pasuje bez problémů obyč, zastrčí se do nárazníku...
asi to JDE dat na auto, ale vypada to jak od 5letých dětí za jedno odpoledne s moduritem...
nakonec jsem tam nechal ty origo neMpaket a diry dole (mezi nárazníkem a spodkem podběhu je cca 5x10cm lochna) zadělám černým tenkým plastem... stejně tak plast pod motor pasuje bez problémů obyč, zastrčí se do nárazníku...
“Ability is what you're capable of doing.”