Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E39 525D POMOOOC!!!!
Zdravim vsechny! Jedna se o BMW E39 525D Kdo muze poradit? Nebo vi nahodou co to muze byt? Nebo nekdy se setkal ze stejnym problemem? mam takovy problem: kdyz dosahnu 15 litru nafty v nadrzy, tak mi zaztavi motor,a nejde to vubec nastartovat a jde taky nafta se vzduchem nez nedoplnim alespon par litru nafty, pak zas vsechno fungue.. Byl jsem skoro vsude kde mohly to pry opravit, ale nikdo mi s tim nepomohl, kazdej rika neco jineho,a opravuje taky ale porad ten problem se vraci.. Naftove cerpadlo mam nove,skoro vsechno zkontrolovane, ale ten problem stejne nemyzi.
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
zkus se tu na foru podivat, myslim že se tu něco takového už řešilo, jde pravděpodobně o přečerpávání nafty v nádraži, která je díky kardanu dělená..turinge39 píše:Zdravim vsechny! Jedna se o BMW E39 525D Kdo muze poradit? Nebo vi nahodou co to muze byt? Nebo nekdy se setkal ze stejnym problemem? mam takovy problem: kdyz dosahnu 15 litru nafty v nadrzy, tak mi zaztavi motor,a nejde to vubec nastartovat a jde taky nafta se vzduchem nez nedoplnim alespon par litru nafty, pak zas vsechno fungue.. Byl jsem skoro vsude kde mohly to pry opravit, ale nikdo mi s tim nepomohl, kazdej rika neco jineho,a opravuje taky ale porad ten problem se vraci.. Naftove cerpadlo mam nove,skoro vsechno zkontrolovane, ale ten problem stejne nemyzi.