Mam E39 530d a když mi palivoměr ukáže tak 13 litrů nafty, tak auto chcípne. Napadl mě plovák, ale když jsem natankoval plnou, tak si to vzalo přesně 57 litrů. Takže těch 13 tam muselo bejt (nádrž je na 70l). Samozřejmě pak minuta startování, aby to nasálo naftu...
Má s tim někdo zkušenost?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Když ukazuje 13l v nádrži, tak chcípne (E39)
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíše přečerpávací čerpadlo v nádrži:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... %E8erpadlo
Jinak tlačítko "HLEDAT", najdeš tady spoustu témat, která se často opakují...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... %E8erpadlo
Jinak tlačítko "HLEDAT", najdeš tady spoustu témat, která se často opakují...
Jinak tlačítko "HLEDAT", najdeš tady spoustu témat, která se často opakují...[/quote]
Vždycky se to snažim nejdřív najít a najde mi tospoustu jinejch věcí, ve kterejch se prostě vyskytuje třeba 530d nebo E39, který s tim moc nesouvisí a nejde mi přejít na další stranu vyhledávání. Dělá mi to v každym vyhledávači, tak jsem to vzdal
Vždycky se to snažim nejdřív najít a najde mi tospoustu jinejch věcí, ve kterejch se prostě vyskytuje třeba 530d nebo E39, který s tim moc nesouvisí a nejde mi přejít na další stranu vyhledávání. Dělá mi to v každym vyhledávači, tak jsem to vzdal

-
- Klubové ID: 2343
Vždycky se to snažim nejdřív najít a najde mi tospoustu jinejch věcí, ve kterejch se prostě vyskytuje třeba 530d nebo E39, který s tim moc nesouvisí a nejde mi přejít na další stranu vyhledávání. Dělá mi to v každym vyhledávači, tak jsem to vzdalnuhla píše:Jinak tlačítko "HLEDAT", najdeš tady spoustu témat, která se často opakují...

Použij příkazy AND OR NOT, je to napsáno přímo v tom vyhledávacím okně.
-