Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kdo v Praze vymění tyčky ve světle E39??
Je to tak jednoduche, ze to podle me zvladnes sam. Vypojis vsechny draty vedouci ke svetlu. Odsroubujes 4 sroubky (dva nahore a dva dole) a vytahnes svetlo smerem dopredu. Svetlo rozloupnes (predni sklo je nacvaknute) a pak uz postupujes intuitivne. Delal jsem to na dvou svetlech a je to tak na pulhodiny prace. Pak je dobre mit nekoho, kdo ti to seridi.
Pearl Jam
Pearl Jam
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
takto jak to popisujes je to u predface,nicmene on ma face a tam je to nalepene a musi se to rozlepit nahratim,takze tak jednoduche to neniPearlJam píše:Je to tak jednoduche, ze to podle me zvladnes sam. Vypojis vsechny draty vedouci ke svetlu. Odsroubujes 4 sroubky (dva nahore a dva dole) a vytahnes svetlo smerem dopredu. Svetlo rozloupnes (predni sklo je nacvaknute) a pak uz postupujes intuitivne. Delal jsem to na dvou svetlech a je to tak na pulhodiny prace. Pak je dobre mit nekoho, kdo ti to seridi.
Pearl Jam
a hlavne nektera rozlepit nejdou VUBEC,protoze to lepidlo nereaguje na teplotu,
co jsem zjistil,tak po roce 2002 to nejde
Já bych se do toho sobě pustil klidně znovu, protože ten rozdíl, jak to potom svítí je neskutečnej a i světlo, když se zevnitř vyčistilo, vypadá jak nový. Pochybuju, že seženeš někoho, kdo se ti do toho pustí, úplně nedestruktivně ty světla totiž rozebrat nejdou, pokud jsou zalepený tím lepidlem na skla, jako jsem to měl já i kamarád a bylo to origo.