Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kolik dostanu za tenhle vrak E39?
Tompo píše:Hochu to není žádný div!!! Předpokládám, že už hledáš nějakou 7er. Už E32 byla bezpečná jako prase... Holt deformační zónu nejde ničím okecat...
to je kurevská pravda. Taky už jsem si to jednou zkusil jak velký čumák dokáže hodně změnit a taky dodnes zaručeně dovedu poznat tu nepopsatelou směs zvuků nárazu
-
- Kontaktovat uživatele:
ljakubicka píše:Nevim jak bych dopadl já ve staré E34 ...asi mnohem huře jako ty
koukni ne crash testy na youtube, myslim že to vyjde na stejno jestli e39 nebo e34 akorat ty bagy v 39 to je asi jednine plus
Kdosi mně taky tvrdil že E39 a E34 výjdou co se týče bezpečnosti na stejno, ale není to divný několil let vývoje a žádnej pokrok?
Jinak si měl asi fakt štěstí, že proti tobě nejelo něco většího. A jak je možný že se ta Corsa objevila zničeho nic v protisměru? Jinak věřím, že v noci se ti asi nezdaj moc pěkný sny..
děkuju vám za podporu baworáci. bylo to mezi Hutthurmem a Aichou, ta holčička už je mimo ohrožení života, pevně věřím že se z toho dostane bez újmy na zdraví. Řidič měl 20let a spolujezdkyně 15let.... On byl asi ve středu vozovky(mírná levotočivá s horizontem),jsem přibrzdil a uhnul trochu ke kraji, logicky tě napadne že si tě všimne a vrátí se do svého pruhu, jenže on pokračoval do mého směru, mezi tim uběhne nějaká vzdálenost a už je to v prdeli, jen jsem zadupl brzdy a řekl si že tady umřu.....
tak to si nemyslím, že vyjde E34 a E39 nastejno v případě havárie. Kolik E34 má hlavový a boční airbag? Tam je štěstí, že je vůbec u spolejezdce. V jakém stavu je kastle většiny E34 po více než 20ti letech? Stačí se kouknout na průměr A sloupku u E39 a E34 a jde vidět, že tam toho materiálu je o dost více. Vzdálenost mezi volantem a začátkem haubny je u E39 taky větší a tuhost karoserie je podle dobových materiálů o 40% větší než u E34tky...
Možná někdo myslel jen vyjádření v počtu hvězdiček v testech Euro NCAP, že je stejné, ale to neznamená, že auto co dostalo 4 hvězdy v roce 1988 je stejně bezpečné jako auto co dostalo 4 hvězdy v roce 1995, 2001 nebo 2012
Možná někdo myslel jen vyjádření v počtu hvězdiček v testech Euro NCAP, že je stejné, ale to neznamená, že auto co dostalo 4 hvězdy v roce 1988 je stejně bezpečné jako auto co dostalo 4 hvězdy v roce 1995, 2001 nebo 2012
berkelay píše:tak to si nemyslím, že vyjde E34 a E39 nastejno v případě havárie. Kolik E34 má hlavový a boční airbag? Tam je štěstí, že je vůbec u spolejezdce. V jakém stavu je kastle většiny E34 po více než 20ti letech? Stačí se kouknout na průměr A sloupku u E39 a E34 a jde vidět, že tam toho materiálu je o dost více. Vzdálenost mezi volantem a začátkem habuny je u E39 taky větší a tuhost karoserie je podle dobových materiálů o 40% větší než u E34tky...
Musím souhlasit s tímto názorem. Berme v potaz že i železo mění své vlastnosti opotřebením stářím ...REZ ...atd. Navíc E39 je celkově tužší jak píšeš.
Ta corsa je jak šrapnel ikdyž lehkej udělá to strašnej svinčík jak vidím na krásné E39ce před nehodou ...a jak dopadla. Ale díky tomu majitele zachránila.
E34 dneska je fakt co se týče tuhosti a rzi na tom hodně špatně hlavně na místech která nejsou vidět na první pohled.
Filozof píše:pankac píše:opel corsa...nastesti... jsem taky cumel ze nevystrelil, pak jsem dohledal ze se aktivuje opravdu jen pri bocnim narazu...nechapu to, jsem si rikal ze tam snad ani neni ale je
Máš fotky ty CORSY ? docela by mě to zajímalo jak dopadlo auto protijedoucího. jinak 80km a 80km je cca 160km/h proti zdi to je masakr opravdu.
Myslím si že on to musel mít daleko horší ... po tom co vidím tady začnu asi šetřit na 7er.
Blbci jezdí všude a hlavně se slabejma autama a neumí předjíždět. ...
To není 7er, ale pětka