Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jaký použít odpor na oblbnutí předepínačů pásu u E60 ??

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Couloo

#1 Příspěvek od Couloo »

Mám vystřelenou patronu na levém zadním předepínači bezp.pásu u E60 a tak bych to nějak chtěl pořešit nějakým odporem ale elektrika je mi cizí.

Poradí někdo ?
Díky
danbrown
Klubové ID: 2981

#2 Příspěvek od danbrown »

Couloo píše:Mám vystřelenou patronu na levém zadním předepínači bezp.pásu u E60 a tak bych to nějak chtěl pořešit nějakým odporem ale elektrika je mi cizí.

Poradí někdo ?
Díky
Chystáš se na pěknou prasárnu, za mě i kdybych věděl, tak v tomhle ti radit nebudu. Nechceš si radši sehnat tu patronu?
Couloo

#3 Příspěvek od Couloo »

To víš že chci ale vzhledem k tomu, že mě oprava toho auta teď stála docela dost peněz, tak to chci vyřešit tímto způsobem a pak později to vše dám do pořádku. Navíc mám ty patrony v dupě 2 zadní ale nevím proč. BC mi hlásí chybu obou těch pásů ale po nárazu jsem seděl v autě sám a pytle nevyletěly.Byl to malý náraz tak vůbec netuším jestli je vůbec chyba v těch zadních patronách nebo někde jinde.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

na kazdym vrakaci za 15kil... predepinac vyndej a uvidis hned, jestli je vystrelenej (zatazenej, trubka uvnitr cerna)...
“Ability is what you're capable of doing.”
bbeavis
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bbeavis »

Kdysi sem mel mensi naraz s volvem S80 a pri obsazeni dvou lidi vepredu byly vystreleny vsechny patrony pasu jak v predu tak vzadu. A ani jeden pas nebyl zaplej. Takze je to asi naky super bezpecnostni opatreni. :-D
Odpovědět