Ahoj jsem tu nove koupil jsem si bmw e61 530d 2005 a zazil jsem par pernych chvilek ,posledni vec je takova ze dvd mechanika necte dvd mapi jen audio cd poradte prosim nekdo co stim dekuji.
A nastavil sis to přes idrive? Já mám třeba na levý straně nastálo rádio a napravo palubní počítač a když na to klepneš tak si nastavíš aby byla vidět mapa místo palubáku. Pokud to nefachčí, bude problém nejspíš v mechanice.
záleží co..., kamarád mi říkal, že záleží na čem to máš vyplálené že nejsou načíst všechny dvd..., já jsem si vypálil mapové podklady pro rok 2012 a fungujou mi uplně bájo...odkaz na ně jsem sem dával
mari píše:Rooc má pravdu, DVD mechanika je jen pro mapy navigace.
Mě DVD mechanika čte i hudební CD nebo DVD s mp3
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak ten samý problém jsem měl i já u E61 r.v. 04/2007. Koupil jsem novou mechaniku DVD (cca 1500Kč) a nechal si ji vyměnit. Údajně ty staré měly slabý laser, také se podle ETK už nevyrábí, ale je tam nový model s jiným číslem dílu. Teď DVD přečte úplně všechno. Možná blbá rada, zkus vyčistit čočku, ale neporadím Ti jak, čistící DVD se neroztočí.
Eks
V BMW stojí cca 2100 kč. Mají ji všude skladem, protože prostě odchází. Číslo dílu 65839241764.
Pasuje jak do CCC, tak do MK4 i do E65 kde byly použity DVD mechaniky v navigaci.
Přidam se s dotazem… za 1500 bych to možná nechal taky vyměnit, preventivně… (Mám už mechaniku evidentně vyskákanou z českých silnic, dělá občas takové to klasické tr-tr-tr-tr-tr-tr-tr-tr-tr-tr-tr když se snaží načíst disk a zrovna dostane krámy a sekne se…)