měl bych na Vás dotaz. Včera jsem sedl do auta a po chvíli jízdy zjistil, že od zadního levého konce auta se nese takovej nepřerušovanej vysokej elektronickej tón. O víkendu jsem přezouval a natíral třmeny brzd, tak jsem si říkal, jestli jsem někam nekápl trochu barvy, kam jsem neměl. Zjistil jsem ale, že to dělá jak za jízdy, tak při stání na semaforech, přestane to, když šlápnu na brzdu.
Když jsem dojel domů, šel jsem po zvuku až do kufru oddekloval čalounění a zjistil, že to pískání jde z toho modulu, co je za levým zadním světlem, myslím, že na něm bylo psáno Anhagner. Ten modul ovládá co? Z překladu moc moudrej nejsem. Byl to takovej vysokej bzukot, ten modul podle mě i vibroval

). Nevíte, čím by to mohlo být? Modul odchází a potřebuje vyměnit, nebo mám jenom překontrolovat pojistky co jsou v něm nacvaklé, nebo je to něco jiného?
Když jsem vypnul světla, pískání ustalo. Jednu chvíli během jízdy zmizelo taky a myslel jsem že to bude dobrý, ale za chvíli se to objevilo zase a pak už to vydrželo až do konce.
díky.