zdar kluci chci se zeptat mam e34 525 tds, mam to pul roku, ted jsem začal dost řešit spotřebu jezdim tak za 10-11 at je to mesto nebo dálnice. před pár dny jsem koukal na jednotku protože kamoš ma tds s čipem ale nějak to nekomunikovalo když jsme to přehodili. přitom jak jsem vytahl tu moji jednotku tak na ni bylo napsane 325 tds automat. a ted mě zajima jestli to že to je jednotka i pro automat jestli to nedělá zrovna ten bordel v tom že je tak vysoka spotřeba. navíc jak jsem odkryl ten dekl od jednotky tak tam byli 2 jednotky ale 3 patice to by mě taky zajimalo na co jich tam je vic. předem dik za info
Lucifer píše:Kdyžtak mám jednotku pro e34 525tds za 1200 i s poštou nechám záruku měsíc na ozkoušení
A je to možný že to může dělat brajgl...Jinak ta druhá jednotka je právě pro automat ten další štekr jak je velkej ?
ta prázdná patice je tak stejně velká jak na te hlavni jednotce ale neni plně obsazená a je tam jiný plíšek na zacvaknutí. taky vím že by měli být stejné čísla na jednotkách a kdo by to uměl s jinou spárovat absolutně nevím