Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Přední nárazník

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
rooc

#1 Příspěvek od rooc »

chci se zeptat, teď přez zimu mi do auta nacouval idiot s traktorem..autu nic moc...trochu odřenej a promáčklej přední nárazník...teď ho chci měnit.., chtěl jsem dát mpaketovej.., ale známej mi říkal, že se to zaměnit nedá..., že jou tam jiné úchytky..je to pravda?
TOMI

#2 Příspěvek od TOMI »

Tohle by me taky zajimalo,taky chci prehazovat na svoji E60 na m-paket.
clay

#3 Příspěvek od clay »

TOMI píše:Tohle by me taky zajimalo,taky chci prehazovat na svoji E60 na m-paket.
rozhodne nas je vic... na us foru jsem nasel, ze to nema byt zadny problem, ale verte jim...

nemel by nekdo obrazek pred a po... resp klasicky a emkovy na stejnem modelu auta? nedari se mi to na googlu najit resp nejsem si jistej jestli jsem nasel.spravny.
rooc

#4 Příspěvek od rooc »

No mohl by se podelit nekdo kdo to jiz absolvoval nechce se mi kupovat neco co bych tam musel nabastlit nebo vyhodit
janbrasna

#5 Příspěvek od janbrasna »

Přidávam info taky jen z doslechu… ale i origo BMW retrofit kit v jednu dobu (kdy jsem se o to zajímal) měl i nové ty kovové pračoráky k uchycení, takže to asi nebude úplně kec. Otázka je, jestli to je fyzicky nutnost, nebo se to tam dá nějak dostat i bez toho…
janbrasna

#6 Příspěvek od janbrasna »

Hele tak podle ETKy tam neni nic dalšího potřeba: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=95 … Je ale otázka, jestli se uchycení těch "retrofit" čísel dílů neliší od origo Mkových.
TOMI

#7 Příspěvek od TOMI »

Taky bych ocenil radu od nekoho kdo vymenu absolvoval.Zadni by nemel byt problem,napr. podle ETK tam jsou jine bocni uchyty,ale tezko rist jestli se to neda chytnout i na puvodni.Na prednim narazniku je ale spousta plastu a nafuku.Nekteri mi tvrdili,ze staci naraznik,mrizka a krytky ostrikovacu svetel.Mlhovky pry pasujou i obycejne,ze pry to nejde poznat,ze se lisi snad o 3mm.Tak cemu mam verit?Na prestavbu mam nejake penize bokem,ale abych se pak nedivil co vse je treba.Samozrejme to chci mit vsechno funkcni a zajima me konecna suma.
duffson

#8 Příspěvek od duffson »

Panove, resilo se to tu nekolikrat... :wink:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Odpovědět