Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přední nárazník
rozhodne nas je vic... na us foru jsem nasel, ze to nema byt zadny problem, ale verte jim...TOMI píše:Tohle by me taky zajimalo,taky chci prehazovat na svoji E60 na m-paket.
nemel by nekdo obrazek pred a po... resp klasicky a emkovy na stejnem modelu auta? nedari se mi to na googlu najit resp nejsem si jistej jestli jsem nasel.spravny.
Hele tak podle ETKy tam neni nic dalšího potřeba: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=95 … Je ale otázka, jestli se uchycení těch "retrofit" čísel dílů neliší od origo Mkových.
Taky bych ocenil radu od nekoho kdo vymenu absolvoval.Zadni by nemel byt problem,napr. podle ETK tam jsou jine bocni uchyty,ale tezko rist jestli se to neda chytnout i na puvodni.Na prednim narazniku je ale spousta plastu a nafuku.Nekteri mi tvrdili,ze staci naraznik,mrizka a krytky ostrikovacu svetel.Mlhovky pry pasujou i obycejne,ze pry to nejde poznat,ze se lisi snad o 3mm.Tak cemu mam verit?Na prestavbu mam nejake penize bokem,ale abych se pak nedivil co vse je treba.Samozrejme to chci mit vsechno funkcni a zajima me konecna suma.