Zdar hoši mám jeden dotaz. Mám nad pedálama hned vedle osvětlení nohou takovej malej kulatej repráček nic z něho nehraje ani hudba ani navigace a ani výstražné gongy. Je normálně zapojený.
Nevíte náhodou někdo k čemu tam je? Nemůžu na to přijít. Mám 525 E61 2006.
Děkuji.
A ses si jisty, ze to neni neco dobastleneho? Co tam nedalo BMW? Je divne, pokud by jsi mel jeden repracek u nohou. Na strane spolujezdce je? Idealne jit po kabelech a poznas kam vede
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jo tak to je přesně on. Ale Logic7 opravdu nemám. (kdybych měl Logic7 tak to mám někde v nastavení ne?)
Ještě mě napadlo jestli to nemůže mít spojitost s SOS voláním, nebo telefonem.
Při mém hledání jsem ještě zjistil, že vůbec nemám ty malé repráčky u zrcátek v předních dveřích. Ty se taky standardně nedávají nebo co?
A ještě by měl být reprák nahoře ve středu přístrojovky nad kapličkou navi.
Kolik jich tam tedy vlastně je u výbavy profi.?
Nevíte jestli ta mřížka na té přístojovce nad tou kapličkou je jen nacvaklá? Chtěl bych se pod ní podívat jestli tam ten reprák je a nerad bych něco ulomil.
Dík.
Takže ani tam reprák nemám. Mám je teda v předních dveřích u madla, pod předníma sedačkama a v kufru na stropě. Jiné jsem nenašel.
Myslel jsem, že když mám výbavu profesional tak jich tam bude víc. No nic musí mi to stačit.
No jo, ale kde. Už jsem všechno prolez. Mě právě připadá, že by v těch dveřích u těch zrcátek měli být, ale podle toho co jsem našel na netu tak tam právě jsou ve výbavě Hifi. V základu by teda mělo být pouze 6 repro.