Pokud máš to auto rád a chceš aspon nějakou dobu jezdit s autem kde nic nebude mlátit tak kup Mayle nebo LMI.Sračky typu ATP,SRL,MOOG,Febi jsou možná na pár měsíců.To auto je prostě těžký.
Já osobně mám Moog vzadu dost dlouho a drží super,dopředu jsem je dal nedávno... jinak můžu mít sadu předních ramen Moog 2x velké rameno,2x menší rameno a tyčky stabíku...cena 7500Kč
fikusfiala píše:hezká cena,kolik dílů v sadě a kde jsi je kupoval?? Dík
4 ramena + tycky rizeni asi 4500 To byla otviraci akce v Trostu, vsechno za polovic, chtel jsem lemforder nebo mayle, ale neumeli to tak jsem vzal moog,. Za tu cenu parada..
Taky jsem loni dával přední sadu ATP a zatím bez problémů. Mam na nich najeto 10tis a zatím drží tak snad ještě držet budou. Uvidíme no. Za ty peníze jsem to chtěl aspoň zkusit...
ja dal komplet starline a mam na tom cca 30000 a jede to jako ve vatičce a za par šupu..mam tam 35 % slevu na naše selnice to stači..jezdim jen po praze..
mara30 píše:ja dal komplet starline a mam na tom cca 30000 a jede to jako ve vatičce a za par šupu..mam tam 35 % slevu na naše selnice to stači..jezdim jen po praze..
a pak že je Starline čínskej shit asi též dobrá várka
Starline není čínskej výrobek... ale tuším Italskej.... a popravdě za ty peníze co by jsi chtěl?? aby to bylo lepší než Meyle HD? Osobně mám se Starline zkušenost... beru od AK a něco se prostě od nich vyplatí vzít a něco ne,záleží na jaký auto,jakej díl atd... položme si otázku,co koupíte drahé matce za brzdový kotouče a desky na malý autíčko s kterým jezdí akorát nakoupit a zpět? Najede tak 3tis ročně?? určitě Brembo Max,nebo vrtaný ATE? Volil jsem Starline... na takový auto to bohatě vystačuje... sám jsem je na dost aut dával (většinou z destičkama Ferodo) a nikdy s tím žádnej problém nebyl.. záruka je na vše 3 roky... a buďme rádi že i takové značky výrobku tu jsou
stalo to 6800 komplet po slevě 4400 takze bez slevi taky žadna lace...a silembloky byli nenalisovanne to jsem dělal sam.. tak je to ještě trošku levnějši...