Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

DVD mechanika

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavel525

#1 Příspěvek od Pavel525 »

Hoši může mi někdo prosím říct jak funguje DVD mechanika u navi profi. E61 r.2006. Co vše dokáže přehrávat? Zkoušel jsem film (origo) a psala mi něco jako žádný soubor k přehrání. V položce pro přepínání mám normálně CD, DVD, FM, AUX ... tak by měla asi něco umět přehrávat? A popřípadě můžu vyzkoušet i pálené?, aby se neblokla.
Dík moc.
gamers
Klubové ID: 96

#2 Příspěvek od gamers »

jen audio / popřipadě MP3/ a dvd s mapy GPS nic jineho
Pavel525

#3 Příspěvek od Pavel525 »

Dík moc. A dá se to nějak udělat aby to přehrávalo i film.
Eks
Klubové ID: 1372

#4 Příspěvek od Eks »

Ahoj, a k čemu slouží tento adapter na odkazu dole. Funguje to s DVD jednotkou v autě nebo signál musí přijít z externího přehrávače? Nechci dělat reklamu, ale některé chipfirmy nabízejí možnost aktivace TV/DVD během jízdy.
V mé E61 TV za jízdy funguje, ale DVD ne. Docela bych aktivaci této funkce uvítal, třeba videoklipy a filmy v jakém formátu, a na jaké DVD+ či - je vypálit.

http://www.car-multimedia.cz/odblokovan ... brazu.html

Zd.
gamers
Klubové ID: 96

#5 Příspěvek od gamers »

Eks píše:Ahoj, a k čemu slouží tento adapter na odkazu dole. Funguje to s DVD jednotkou v autě nebo signál musí přijít z externího přehrávače? Nechci dělat reklamu, ale některé chipfirmy nabízejí možnost aktivace TV/DVD během jízdy.
V mé E61 TV za jízdy funguje, ale DVD ne. Docela bych aktivaci této funkce uvítal, třeba videoklipy a filmy v jakém formátu, a na jaké DVD+ či - je vypálit.

http://www.car-multimedia.cz/odblokovan ... brazu.html

Zd.
takže ještě jednou jednotka DVD u CCC modulu neumí přehravat žadny format filmu !!! jedina možnost je dodat interface pro externí zařizení

video dvd se montuje až do jednotek CIC
Odpovědět