zdravím!
chystám sa vymeniť motor v 525TDS e34 za motor z e36, už novší-má plastové sanie, mechanicky viem čo všetko k tomu treba
zaujíma ma len elektrika, toľko už viem že keď použijem starú RJ, kabeláž a nahodím starú elektrickú hlavu čerpadla že to bude bežať, ale keby som prehodil aj kabeláž motora a RJ z tej e36ky, tak bude to fungovať? alebo treba niečo s niečim spárovať? r.v. môjho auta je 1992/05, a nezdá sa mi že by tam bol imobilizér
ďakujem za rady
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
525 TDS - výmena motora z e36
-
motor budem mať s kompletnou kabelážou, RJ, aj s EWS, transmiterom, kľúčom a krúžkom k tomu, takže bude k tomu všetko potrebné pre chod, len by ma zaujímalo či je to veľký problém zapojiť, keď to nespojazdním tak to spravím tak že vrátim tam starú kabeláž a RJ a vymením hlavu čerpadla, ale radšej by som to riešil tou druhou cestou
namontujem nový motor s komplet kabelážou a RJ
ďalej vymením spínačku, k tomu ide tá kruhová anténa či čo to je a ten transmiter, ten sa napojí na EWS - v tom by tiež nebol problém
ale potom ako sa tá EWS jednotka napája na RJ motora toto mi nie je jasné, alebo v e34 (r.v.1992) je tiež tak isto riešený ten imobilizér ako v e36, čiže len povymieňam jednotky a bude to bežať?
namontujem nový motor s komplet kabelážou a RJ
ďalej vymením spínačku, k tomu ide tá kruhová anténa či čo to je a ten transmiter, ten sa napojí na EWS - v tom by tiež nebol problém
ale potom ako sa tá EWS jednotka napája na RJ motora toto mi nie je jasné, alebo v e34 (r.v.1992) je tiež tak isto riešený ten imobilizér ako v e36, čiže len povymieňam jednotky a bude to bežať?
takže vyzerá to tak že sa mi to podarí zapojiť, našiel som schémy na zapojenie a nie to nič ťažké, teda ak mi bude stačiť zapojiť len tých pár káblikov podľa tejto schémy aby mi to bežalo
v aute nemám ani veľké bc, ani alarm takže mám to o to jednoduchšie
v aute nemám ani veľké bc, ani alarm takže mám to o to jednoduchšie
- Přílohy
-
- ewsconnectionsminrequirvb0.jpg (32.19 KiB) Zobrazeno 159 x