Zdravím potřeboval bych poradit, když sešlápnu spojkový pedál tak se ozve vrzání, v interieru není nic slyšet už jsem hledal na internetu mělo s tím dost lidí problémy, ale žádné řešení už nikdo nepsal. Jinak se dá řadit normálně a spojka neprokluzuje. Snad někde něco promazat, ale nevím kde. Díky za rady
e39 2.8i r.v. 99
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vrzání spojkového pedálu
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to v mieste, kde sa dotyka a tlaci piestnica spojkoveho valceka na pritlacnu paku. Tuto plochu treba namazat vazelinou Esso Unirex (podla TISu) a bude po vrzani...
Este malickost - treba demontovat prevodovku... Preto to vrze na mnohych bavorakoch. Najlepsie je urobit to pri vymene spojky.
Tiez mi to vydavalo zvuky, urobil som to, co je napisane vyssie a 3. rok je tichucko...
Este malickost - treba demontovat prevodovku... Preto to vrze na mnohych bavorakoch. Najlepsie je urobit to pri vymene spojky.
Tiez mi to vydavalo zvuky, urobil som to, co je napisane vyssie a 3. rok je tichucko...