Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
10 inch
-
- Klubové ID: 2156
Máte někdo origoš nebo schválené disky 17" / 10" na E39??? Na STK z toho dělají hrozný problém,jako ostatně z každé ptákoviny (mají kontroly,tak se bojí,koho by napadlo,že takhle dopadneme-auto tiptop a oni buzerují).Pan Stehlík sdělil,že 10" se nikdy orig na BMW nedávali(bohužel předchozí majitel je tam dal) a jedině individual řízení,což je ptákovina.
Taky mám k sadě kol na zadek dva disky 10J a přemejšlim jestli to tam má cenu dávat-je to brutální rozměr
co na nich máš za pneu jestli se múžu zeptat??já tam mám 255-40-17 a vypadá to nic moc,chce to myslím širší ale zas nevím jestli to ještě pak na Toura dostanu.. našel jsem ty svoje v nabídce na netu
http://auto.bazos.cz/inzerat/13744805/K ... -5x120.php

-
Tohle je ale kravina od nich. Zasprvý to máš zapsaný v TP a za druhý zákon mluví o stejných kolech na jedné nápravě nikoli na všech nápravách, tedy pokud se nepletu.pindak1 píše:No já jsem měl zase problém každé dva roky na STK že mám zadní ráfek a gumu širší než ve předu a přitom je mám zapsané v techničáku. Prej musím mít na autě jen jeden rozměr buzeranti zkurveníMusel jsem si kvůli tomu přesunout STK na zimu abych tam jezdil na zimních
Zákone mluví o stejnym rozměru na obou nápravách a na předku můžeš mít pouze jinej vzorek než na zadku řekl bych. Ale BMW, MC Smart a spousta jinejch maj vyjimku, že můžou mít vepředu jinej rozměr než vzadu, akorát jí musí mít napsanou v TP, což nemaj všichni, taky to nemam. Ale když to tam kolega měl, tak mu to maj ty buzeranti dát a držet hubu. Oni by občas potřebovali vyfackovat...Dettektorr píše:Tohle je ale kravina od nich. Zasprvý to máš zapsaný v TP a za druhý zákon mluví o stejných kolech na jedné nápravě nikoli na všech nápravách, tedy pokud se nepletu.pindak1 píše:No já jsem měl zase problém každé dva roky na STK že mám zadní ráfek a gumu širší než ve předu a přitom je mám zapsané v techničáku. Prej musím mít na autě jen jeden rozměr buzeranti zkurveníMusel jsem si kvůli tomu přesunout STK na zimu abych tam jezdil na zimních
- Don
- Klubové ID: 1990
to je pravda, obcas se chovaji dost arogantne. kor kdyz vidi BMW tak asi vari jeste vic. kdyz jsem byl na STK tak uz nevedeli co mi ma zkritizovat tak se dali do vuli v ramenech, pritom ramena naprosto ok, jeste jsem pak jak blb s tim jel do servisu, folie take milujou, i kdyz jsou vepredu svetlounke a propustnost je vetsi nez 70%, stejne jsem poslouchal jak z toho neni videt a ze to je strasne tmavy. kola byly totez, ale v tp je mam zapsany tak mohli prasknout vzteky.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Já jí dělám přes známýho načerno, dám mu za to 500 navíc a vim, že to projde a kolikrát to vyjde levnějš než když se tam třeba třikrát otočíš a pokaždý tě vyhodí s něčim jinym. Mam taky folie i vepředu s homologací, mam širší kola atd..., tak to prostě neriskuju. Jsou jak policajti, ty když chcou, tak si taky vždycky něco najdou.