Zdar borci docela dlouho už sháním kůži na kapotu a konečně jsem nějakou našel jde mi o kůži pro E34. Co říkáte na tuhle? http://tuning-individual.cz/eshop/panth ... 18597.html nebo pokud by jste věděli o něčem jiném tak napište prosím.
Dobře že jsi to sem dal, taky sháním na E60 a oni ji mají taky. Cena je dobrá, čekal jsem, že to teda bude ještě dražší.
Uvažoval jsem taky o polepení předního nárazníku a kapoty bezbarvou bezpečnostní folii která není vlastně vidět a ochrání před kameny ale to až na jaro.
Ano, vzhledově je to hnus ale mě však v zimě nejde o krásu ale o účel. Měl jsem to kdysi na octavii a byl to fakt rozdíl. Na jaro jsem to sundal a kapota byla jako nová.
No nevypadá to zas tak špatně,když to je na pěkným autě.Každopádně myslím,že když pod to zateče slaná voda teď v zimě,tak to musí být docela hnus pod tím na jaře.O nějaké ochraně bych moc nemluvil. To je fakt pro tunery na srazy,naleštěný káry,sluníčko,pivko,muzika. Ne,aby na to kydala břečka se štěrkem.
Jindriseek1 píše:No nevypadá to zas tak špatně,když to je na pěkným autě.Každopádně myslím,že když pod to zateče slaná voda teď v zimě,tak to musí být docela hnus pod tím na jaře.O nějaké ochraně bych moc nemluvil. To je fakt pro tunery na srazy,naleštěný káry,sluníčko,pivko,muzika. Ne,aby na to kydala břečka se štěrkem.