Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jak moc vam ohreje vodu bufik po nacasovani
-
-
Je to tak spravne, ono to dokaze zahrat v tomhle 30 min intervalu i na vetsi teplotu, to by ale venku nesmelo byt -20 C
Ja osobne mam webasto vymenene cele, byla v pr.. ridici jednotka, davali jsme u Snejka jine z E46ky ktera ma malinko jinak udelany vyfuk, ale dalo se to zbastlit. Osobne si nedokazu predstavit fungovat ted bez bufiku v tehle teplotach to musi byt peklo zahrat 530d motor jen tak, sem tam treba na dalnici se neda ani drzet provozni teplota, bufik se pak spina a dohani co se da, nemluve o tom, ze to fakt brzo topi a dobre !
Ja osobne mam webasto vymenene cele, byla v pr.. ridici jednotka, davali jsme u Snejka jine z E46ky ktera ma malinko jinak udelany vyfuk, ale dalo se to zbastlit. Osobne si nedokazu predstavit fungovat ted bez bufiku v tehle teplotach to musi byt peklo zahrat 530d motor jen tak, sem tam treba na dalnici se neda ani drzet provozni teplota, bufik se pak spina a dohani co se da, nemluve o tom, ze to fakt brzo topi a dobre !
-
Dettektorr píše:Člověče, já teda funguju bez bufika dobře, vyrazím z baráku s totálně studenym autem a po cca 2 km to topí a po dalších 15 kilákách to je na provozní teplotě vody a pak svištim furt dálnici a teplota drží jak přibitá. Dovdeu si ale představit, jak by si auto ulevilo, kdyby ten bufik fachčil.
Tak to ti zavidim me se tomu mimunejak ohrivat nechce!Termostat vymenenej ted jeste budu menit ten egr.
-
ja pravě mam pocit že loni to vic fungovalo možna trošku vic hučel..a rychlejc tukalo to čerpadlo.. ale nejsem si jistej a to auto stoji v garaži a tam je +5.. jinak pokut načasuju tak povozni teplotu mam po 3km a pokut nepředehřeju tak po cca 7 km a je jedno jak jedu vetšinou volně oba termostaty mam nove tejden..
Dettektorr píše:Člověče, já teda funguju bez bufika dobře, vyrazím z baráku s totálně studenym autem a po cca 2 km to topí a po dalších 15 kilákách to je na provozní teplotě vody a pak svištim furt dálnici a teplota drží jak přibitá. Dovdeu si ale představit, jak by si auto ulevilo, kdyby ten bufik fachčil.
Čoveče to mi nepovídej že hřeješ s 530d tak rychle, mě to trvá i s bufíkem cca 10 a víc km, navíc třeba na té dálnici mi teplota z provozní umí spadnout i dolu. To by mohlo znamenat nekterý z termostatů. hmmm...
-