Chci vůz z privátu. Navíc tento je stažený. 166.000km, to je jako tady a volant, jako zrcadlo. Všechny auta mají od 150 -do 200.000km. Očekávám nájezd 300.000km, ale udržovaný vůz. Kilometry nejsou na překážku.
Tak jediný co mi povídal známej že je dobrý od starlinu jsou kotouče, jinak značka co vyrábí díly na všechny auta a je nejlevnější. Já osobně jí nevěřím
Tompo píše:
no, soudit jen dle volantu je nesmysl, ale to je zbytečná debata, každopádně třeba tato vypadá slušně
No uznej, že 10.000km ročně s dehtem ve full. No, haluzově sa dá narazit na nějaký podobný kus, ale ne v bazaru (už jsem pár aut v životě koupil). Ten druhý vypadá celkem slušně na první pohled.
Taky záleží na jaký auto chceš díly dávat, pokud máš nějakou hajtru na lítání do práce a za 2roky ji končí technická, je jasný, že tam nebudeš rvát to nejlepší, co je na trhu , samozřejmě na domácího a výletního mazlika je to jiná liga a tam šetří snad málokdo, resp. z nás "ulítlejch" na vrtule nikdo
Hele já jsem měl při koupi auta štěstí jako prase, kupoval jsem ho od majitele co o bmw věděl uplný hovno,
jinak jsem auto koupil má jetejch skoro 390podle budíků jinak podle stk poslední měl 250,
je to auto po 4majitalích z čr.
No jediný co mě na autě čeká je podvozek a jinak mám krásnou 36 za krásnejch 40tis
Taky vem v potaz, že ne všechna z privátu jsou jako hlavní dopravní prostředek, takže ten propočet mluví jasně, ale nemusí být směrodatný, pár aut od soukromých prodejců jsem již dovezl a absolutně to nelze srovnávat s handlem. Po všech stránkách...
S tím privátem souhlasím. Každopádně to chce pořádně prolézt, odzkoušet. A to chce teplo. Počítám s nákupem na přelomu březen/duben. Hledal jsem na autoscout a tam nic, nebo mám mentální problém (nevylučuju).
Na tom není níc špatného, že chceš za svý prachy co nejlepší koupi. Věřím, že se podaří!!! Ještě k těm starline Bateriím, mámě jsem ji včera měnil, po 6ti letech v G3 benzín, ale pozor, to auto jezdí když hodně, tak 8km a zpět ve většině případech pouze ráno 2km a večer zpět... Takže