Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tds zima a nestartuje
1Prosim tě jenom nevymýšlej zbytečné 3,14čoviny. S pár takovýmato autama jsem se setkal, kde byly v motoru naprasené věci, které tam neměly nikdy co dělat a pokaždé jsem odb toho dával ruce pryč - může se to zdá sebevíc praktičtější, nicméně taková to inovace krokem do neznáma je fakt nesmyslná a leccos to vypovídá o majiteli.Carpadian píše:Tak to je jediný, co si dodělám - tohle je domeček z Mitsubishi L200 2.5TD, ale ta má jen 73Kw. Případně koupím domeček na Navaru, ta má 125kw. Asi budu první, co bude kupovat palivový filtr do BMW na L200.Lucifer píše:Tak tohle v bmw nenajdeš![]()
No uvidim až s tou baterkou tak jako řekni mi, že když dávám do nafty vif a ještě asi 6ti násobek tak to někde ztuhne
Navíc u TD(S) je to zbytečnost jelikož je v nádrži podávací čerpadlo, které toto samozřejmě nahrazuje a navíc filtr je vyhříván.
To dycky jenom žasnu, co kdo vymýšlí za zlepšováky a přitom systém jako takový, pokud vše funguje, je bezproblémový a plně funkční v drtivé většině povětrnostních podmínek ale nemůže za to, že do toho někdo natankuje buďto nějakou hodně vodnatou naftu nebo sere v zimě na aditiva... Jsem se málem posral když jsem se jel podívat na jedno auto s tím, že bych jej dojezdil a pak měl na díly, ovšem po otevření kapoty jsem jenom vyvalil oči a žasl s otevřenou hubou - filtr tam byl snad z favorita nebo z čeho. Strašné...
Jinak přirubu na palivák s ruční pumpičkou u BMW existovala - dávala se do E28 524td a co se rozteče týče, tak pasuje do E30 i do E34
-
- Klubové ID: 3086
No stojím před barákem bydlím v "paneláku" to bych musel sehnat trošku delší prodlužovák ale taky mě to docela napadá jako řešení než rozebírat začít ohřejvatCarpadian píše:Když to dáš na N, tak to táhnout můžeš. Plaťák asi lepší. No hele, co to vedení prohřát na chvíli fénemTřeba to chytne. Ale to jsem nikdy nezkoušel.

Člověk se u toho víc zahřeje než když bude vytahovat naftu stříkačkou

-
50m prodlužka na bubnu to řeší.

Lucifer má na filtru 3.000km, tak jsem na tím nepřemýšlel.Misanek píše:Spíš voda, jelikož ten spodní výpušťák slouží přesně na toto - palivový filtr zároveň funguje jako odlučovač vody.. To spíš nasvědčuje tomu, že to jezdilo na nekvalitní vodnatou naftu a to bude ten problém dle méhoCarpadian píše:No to je ten sliz - zparafínovaná nafta.