Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
měch
Zdravim..potřebuju poradit..Koupil jsem si 530d touring 2001.Jsem nadšen,ale zdálo se mi ,že mám špatný měch na pravé straně-když to déle stálo tak byl zhruba o centak a půl nižší na jedne straně..Tak jsem ho nechal vyměnit.A je to pořád stejný.Když stím jezdim tak to není poznat,ale jak to stojí celý den tak klesne na jedu stranu.Může to někde utíkat nebo špatná montáž..předem dikas..
-
- Klubové ID: 1018
no, nejsem si jistý
ale, pokud to při zapnutém klíčku a normálním používání auta stojí normálně..... při pohledu na zadek auta je to OK a po stání auta a nepoužívání se to za den rozhodí, že je to na jedné straně níže, bude to únikem vzduchu z té strany která je níže.
i když já udělám offset výšky nápravy, pak bude vše v pohodě, ale když bude auto stát den bez všimnutí, tak kompresor a ventily na ovládání výšky budou nečinnosti! proto myslím že to bude ten únik vzduchu.... samosebou při otevření dveří zjistí čidla, že je auto nevyrovnané a kompresor to dofoukne a auto bude zase stát rovně....

i když já udělám offset výšky nápravy, pak bude vše v pohodě, ale když bude auto stát den bez všimnutí, tak kompresor a ventily na ovládání výšky budou nečinnosti! proto myslím že to bude ten únik vzduchu.... samosebou při otevření dveří zjistí čidla, že je auto nevyrovnané a kompresor to dofoukne a auto bude zase stát rovně....