Dobry den.Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite kde sehnat zadni pruziny na bmw e39 530D s M-kovym podvozkem.Zadek mam docela nizko a nejake podlozky na zvednuti se mi moc davat nechcou.Diky
Prave ze jsem byl v bmw a tam mi rekli ze uz se m-kove pruziny nedaji sehnat tak nevim co je na tom pravdy me se to moc nezda.Jeste jsem uvazoval o techto pruzinach jestli snima ma nekdo zkusenost http://tuning.autodoplnky.cz/weitec/pru ... t-s3016738
ale preci snizeni se bere od standartniho podvozku ktery oproti m-kovemu je vyssi takze jeste niz to byt nemuze pokud dam snizeni 30/20 tak by to melo byt tak jako m-podvozek
Teoreticky, pisou u tech pruzin, ze jsou urceny pro standartni podvozek? Pokud ano, muzou mit jinou progresivitu, nez ty snizene, at uz origo M-packet, nebo druhovyrobni..
Myslim, ze Eibach dela pruziny, ktery nejsou tolik dole, ale asi by to chtelo pocitat s tim, ze drive, nebo pozdeji to bude chtit prizpusobit i tlumice..
Johny9 píše:Dobry den.Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite kde sehnat zadni pruziny na bmw e39 530D s M-kovym podvozkem.Zadek mam docela nizko a nejake podlozky na zvednuti se mi moc davat nechcou.Diky
Ahoj taky jsem to řešil u svého auta(mám uplně to samé co ty) jedna pružina byla prasklá.Koupil jsem v Autoprima dvě pružiny za 1722Kč mám je tam třetím rokem a uplně bez problémů.A výška auta taky sedí podle původních pružin.Takže bych to neřešil