Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	svíčky do 523i
- 
				magorcondoria
- 
				beny-maser
- 
				Jendix
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
No dřív jsem měl ještě v e36 Brisk PREMIUM a musím říct že drželi naprosto bez problému. Nevim jestli to byl jenom pocit, ale tenkrát jsem vypozoval i nepatrnou změnu spotřeby oproti původním Bosch svíčkám.beny-maser píše:ještě bych popřemýšlel o BERU ,ale bosh a brisk je oničem, taky vlastní zkušenost a tím nechci nikomu křivdit, do Jawy nic lepšího než brisk nekoupíš. Ale do německýho auta patří německé svíčky a bosh to nejsou, jak se jednou uchlastaj tak jsou v pr...
- 

Brátn   
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
Bosh nebyl špatně, jenže důležité je to, že NEBYL, dnes je bosch jinde a to bohužel pro M52 znamená jiné svíčky jako náhrada a ty jdou prostě jinak, opravdu NGK BKR6EK je jediné na co ten motor jede na 100% navíc ta svíčka stojí 98Kč, tak proč vymýšlet něco extra, já sám teď už rok testuju za tyhle náhrady "iridia" a zatím OK i s LPG, ale jedna vyšla na 600 za což mám koupenou celou rezervní sadu klasických a neí v nich rozdíl, krom ceny

- 
				magorcondoria
Máš pravdu,Bosch už není co býval ,patrně vyrábí jinde,jako skoro všichni.Proto je i nízká odolnost proti ulití.Svíčku dělá z99,9% keramika izolátoru a ta je nyní jiná.Dvou elektrodovou svíčku s výsutým jiskřištěm taky už nedělá.A místo původní tepelné hodnoty 7 je širokorozsahová 7/8.Uffff
BRISK jsou špatné?Většina produkce jde na vývoz.Že to ti hlupáci v cizině kupujou. Když to potom nejede. NGK je jen marketing a dobré marže, pro prodejce,bezproblémová reklamace.Stejně jako Castrol není nejlepší olej,Creative nejsou nejlepší zvukové karty a Danone není jogurt.Probertese!
      NGK je jen marketing a dobré marže, pro prodejce,bezproblémová reklamace.Stejně jako Castrol není nejlepší olej,Creative nejsou nejlepší zvukové karty a Danone není jogurt.Probertese!
EDIT: Oprava Bosch dělá dvou elektrodovou FR7LDC+

BRISK jsou špatné?Většina produkce jde na vývoz.Že to ti hlupáci v cizině kupujou. Když to potom nejede.
 NGK je jen marketing a dobré marže, pro prodejce,bezproblémová reklamace.Stejně jako Castrol není nejlepší olej,Creative nejsou nejlepší zvukové karty a Danone není jogurt.Probertese!
      NGK je jen marketing a dobré marže, pro prodejce,bezproblémová reklamace.Stejně jako Castrol není nejlepší olej,Creative nejsou nejlepší zvukové karty a Danone není jogurt.Probertese!EDIT: Oprava Bosch dělá dvou elektrodovou FR7LDC+
- 
				Jendix
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
No jsem od Tábora, v Brisku nepracuju, ale svíčky od nich mám v několika strojíchmagorcondoria píše:Máš pravdu,Bosch už není co býval ,patrně vyrábí jinde,jako skoro všichni.Proto je i nízká odolnost proti ulití.Svíčku dělá z99,9% keramika izolátoru a ta je nyní jiná.Dvou elektrodovou svíčku s výsutým jiskřištěm taky už nedělá.A místo původní tepelné hodnoty 7 je širokorozsahová 7/8.Uffff
BRISK jsou špatné?Většina produkce jde na vývoz.Že to ti hlupáci v cizině kupujou. Když to potom nejede.NGK je jen marketing a dobré marže, pro prodejce,bezproblémová reklamace.Stejně jako Castrol není nejlepší olej,Creative nejsou nejlepší zvukové karty a Danone není jogurt.Probertese!
 a naprosto bez problému. Neřikám že všechny typy jsou ok, to co mě se dostalo do ruky bezproblému fungovalo.
 a naprosto bez problému. Neřikám že všechny typy jsou ok, to co mě se dostalo do ruky bezproblému fungovalo. Jinak jestli se nepletu, škodovka dává Brisk svíčky do nových aut. Zase až tak bych to nezatracoval a pokud jsem dobře slyšel, tak nevyrábí jenom pod značkou Brisk (tzn. klidně můžet koupit německý svíčky z Tábora). Jsou svíčky, který se jim samozřejmě moc nepovedli, ale pak jsou i typy, který jsou bezproblémový, mnohdy lepší než konkurence.
- 
				beny-maser
přesně u Brisku musíš mít vyzkoušený daný model svíčky na daný model auta, u š120 jsem měl taky brisk a nebyl s nima nikdy žádný problém, ale u německejch aut to občas nebylo ono nebo jsem je musel úplně vyměnit,NGK byl vždy Ok na první pokus.
Držím se pravidla:
Německý auto, německý svíčky. Český auto, český svíčky(je mi jasný, že je to koncern takže to český auto není zas tak český).

Držím se pravidla:
Německý auto, německý svíčky. Český auto, český svíčky(je mi jasný, že je to koncern takže to český auto není zas tak český).
- 
				magorcondoria
- 
				KKarlos111

. Ja i kámoš je po tejdnu vyhodil z auta.
. Ja i kámoš je po tejdnu vyhodil z auta.