Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 plna vybava
Vie niekto presne co je vybava pod pojmom plna vybava na E39 pred face a co doplnky k vybave.
A ako sa bere Mpacket vybava, je vtom rozdiel nie dizajnovo ale vtom ci plna vybava je plna vybava a Mpacket je Mpacket.
Alebo plna vybava je Mpacket???
THX
kozu, hmlovky, dazdovy, stmievace spetne, PDC, skibag toto maju vsetky
Xenony
Navi
koza s vyhrevom a sedacky v elektrike s pametou /Mkove
pokovene skla
volant s MLF /Mkovy
tempomat
zosilovac/CDmenic
roletky v elektrika/manualne
sklopne spetaky
TV v opierkach hlavy
atd.......
A ako sa bere Mpacket vybava, je vtom rozdiel nie dizajnovo ale vtom ci plna vybava je plna vybava a Mpacket je Mpacket.
Alebo plna vybava je Mpacket???
THX
kozu, hmlovky, dazdovy, stmievace spetne, PDC, skibag toto maju vsetky
Xenony
Navi
koza s vyhrevom a sedacky v elektrike s pametou /Mkove
pokovene skla
volant s MLF /Mkovy
tempomat
zosilovac/CDmenic
roletky v elektrika/manualne
sklopne spetaky
TV v opierkach hlavy
atd.......
To čo vidíš ako "plná výbava" v inzerátoch znamená, že majú okná v elektrike a rádio.
EDIT: ináč nič ako plná výbava neexistuje, niektoré prvky výbavy sa možu navzájom aj vylučovať.
EDIT: ináč nič ako plná výbava neexistuje, niektoré prvky výbavy sa možu navzájom aj vylučovať.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Nejlepší je mrknout do tehdejších ceníků, tam máš výpis příplatkové výbavy vč. cen...
např zde: http://bmw.bazzi.biz/kataloge.htm
např zde: http://bmw.bazzi.biz/kataloge.htm
- Don
jestli si dobre pamatuju tak zadni vyhrev e39 nema v zadne vybave. je to dobastleny. nekde jsem videl navod... decky z e38, par kabelu a tlacitka, popripade jsem videl i verzi s 12V zasuvkou uprostred. jinak treba taky dobra vec vybavy je 12V zasuvka v kufru a tu taky moc aut nema. nevim jak u sedanu, ale u toura treba hydraulika patych dveri. pak me napadaji jeste treba dvojita skla, dalkove otevirani garaze, pamet sedacek, sklopna zrcatka, super ostrik predniho skla a asi jeste hromada veci, ktere si nepamatuju 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
M-packety mas tri druhy-vnitrni, vnejsi a podvozkovej..
Jinak co jsem tak vypozoroval, jeste jsem M5 nevidel s lamacima sedackama origo a u sportovnich sedacek masaz taky ne..
Predface E39 meli parkovaci senzory jen vzadu a nebyly vypinaci..
U BMW je to spis individualni vybava, nez maximalni vybava..
Jinak co jsem tak vypozoroval, jeste jsem M5 nevidel s lamacima sedackama origo a u sportovnich sedacek masaz taky ne..
Predface E39 meli parkovaci senzory jen vzadu a nebyly vypinaci..
U BMW je to spis individualni vybava, nez maximalni vybava..

- Risa525
ta zásuvka je pravda....neviděl sem sedana co jí má a já patřím mezi ně-bohuželDon píše:jestli si dobre pamatuju tak zadni vyhrev e39 nema v zadne vybave. je to dobastleny. nekde jsem videl navod... decky z e38, par kabelu a tlacitka, popripade jsem videl i verzi s 12V zasuvkou uprostred. jinak treba taky dobra vec vybavy je 12V zasuvka v kufru a tu taky moc aut nema. nevim jak u sedanu, ale u toura treba hydraulika patych dveri. pak me napadaji jeste treba dvojita skla, dalkove otevirani garaze, pamet sedacek, sklopna zrcatka, super ostrik predniho skla a asi jeste hromada veci, ktere si nepamatuju
ovládání vrat jak píšeš ...myslim že to má dokonce tři režimy...
ten výhřev origo v zadu není také

určitě i licht paket....osvětlení dveří a snad i nohou
dešt'ový senzor
posuvná loketka....
samostmívací zrcátka (všechny 3),sklopná při zařazené spátečce, nebo sklopná úplně
ski vak+zadní sklopná sedadla(i u sedana)
výsuvná podlaha u touringa (výsuvná ven)
zadní držák nápojů
webasto+dálkové ovládání
determální okna+origo zatmavení
roletky na zadním a bočních oknech
muzika...různé repro a rádia + bomba od HARMAN KARDON!!!
16:9 navi s CDčkem,kazetou ale viděl sem i s MiniDiskem
kuřácký a nekuřácky paket
různé individual barvy kůže a obložení
M paket podvozek nebo obyč + nárazníky,volant,práh. lišty,odtrhovka a kola
ele posuvný volant ve dvou osách+multifunkce
nivo zadní náprava u touringa prej taky nebyla vždycky
ele dovírání zadního víka
automatické svícení
a určitě dál

-
- Kontaktovat uživatele:
TO zverbo: Nech si zjistit vybavu podle vin, jinak jsem nějak nevyčetl jestli máš navigaci. Pokud jo tak bys na ní v menu mohl mit napsano DSP, což je vyšší audio v E39. A co se zvuku týká, tak to DSP aspoň nějak hraje, ale základ je hroznej. Když máš komplet M-paket, tak bys měl mít i černej strop. Teda aspoň myslim, kdyžtak někdo opravte.
Jěště k výbavě, úplně se zapomenulo na vyhřívanej volant, sice možno pouze 4 ramenej, ale přeci. Jinak k těm sedačkám, jak postoval Risa525, to jsou sedacky z E38 (Contursitze - lámací záda, prodlužování sedáku, dofuk zad nemá každá jinak jsou vždy komplet v elektrice) Masáže šly pouze s Komfortsitze.
Když už jsme u těch sedaček. Máte někdo porovnání Sportsizte vs. M5sitze? Teď mám sportsitze a po 300km v nich už nemůžu sedět, proto se ptám jsou M5 v něčem, tedy pokud jde o komfort lepší?
Jěště k výbavě, úplně se zapomenulo na vyhřívanej volant, sice možno pouze 4 ramenej, ale přeci. Jinak k těm sedačkám, jak postoval Risa525, to jsou sedacky z E38 (Contursitze - lámací záda, prodlužování sedáku, dofuk zad nemá každá jinak jsou vždy komplet v elektrice) Masáže šly pouze s Komfortsitze.
Když už jsme u těch sedaček. Máte někdo porovnání Sportsizte vs. M5sitze? Teď mám sportsitze a po 300km v nich už nemůžu sedět, proto se ptám jsou M5 v něčem, tedy pokud jde o komfort lepší?
- Risa525
Daudgen píše:
nevim...já je mám a po cca 500km mě taky berou záda....což se mi v obyč látkách nestávalo
muj interier.

- Přílohy
-
- 26062010254.jpg (64.5 KiB) Zobrazeno 2144 x
-
- 26062010256.jpg (79.2 KiB) Zobrazeno 2144 x
-
- 26062010237.jpg (96.66 KiB) Zobrazeno 2144 x