jsem tu nový a tímto bych vás všechny chtěl pozdravit a chtěl bych se vás zeptat na pár otázek. Je mi jasný, že tu pár podobných témat bude, tak doufám,že mě nikdo nebudete pranýřovat za nějakou nepozornost nebo lenost při hledání na fóru. Spíš jsem nenašel odpovědi přesně na to, co jsem hledal. Tak k věci:
Konečně se mi blíží splnění mého snu o koupi BMW. Konkrétně 530d e60. Chci naftu, protože ji mám rád a i přesto, že by někdo mohl namítnout, že BMW má nejlepší atmosferické motory tak podle mě BMW dělá všeobecně nejlepší motory vůbec. A další důvod je,abych si nelhal do kapsy spotřeba.
Jenže po rozsáhlém brouzdání na internetu a hledání po všech čertech jsem dostal trochu strach právě z BMW 5er, protože se tak nějak pročítám webem a spousta lidí straší s vysokými cenami náhradních dílu a celkově vysokými provozními náklady. Proto jsem se vás chtěl zeptat na váš názor. Jelikož opravdu chci ten skvělý R6 M57TUD30 ve svém BMW, začal jsem po očku vyhledávat BMW e90. Je to super auto, krásné, sportovní a celkově se mi moc líbí. Jenže z důvodu zakládání rodiny v nejbližších letech se bojím, aby mi velikostně postačilo. A touring verze, co se týká vzhledu,se mi moc nelíbí. Já bych prostě nejraději sedan. A pokud možno E60, protože je to pro mě ze všech BMW to nejkrásnější a zamiloval jsem se do něj hned jak přišlo na trh v roce 2003 myslím

Moc vám všem děkuji