zdar hosi od BMW reky. mam dotaz ohledne zamku. mam uplne total vyflakanou baterku a nemuzu otevrit auto. ma to nejakou spojitost? mam E34 525 M50 rv91.
Ne, do auta se musíš dostat za jakýchkoliv okolností, tzn. že zámek je mechanický. Ty ho máš nejspíš kouslý, tak nezbývá nic jiného než prostříkat wdčkem a kvedlat klíčem v zámku. Samozřejmě existují ještě i jiné cesty, nicméně ty jsou už trošku drastické...
Misanek píše:Ne, do auta se musíš dostat za jakýchkoliv okolností, tzn. že zámek je mechanický. Ty ho máš nejspíš kouslý, tak nezbývá nic jiného než prostříkat wdčkem a kvedlat klíčem v zámku. Samozřejmě existují ještě i jiné cesty, nicméně ty jsou už trošku drastické...
To není pravda.Má tu auto s mrtvou baterkou a klíčem otáčím a zámek se neodemkne.
Zkus u spolujezdce nadzvednout kliku a odemknout.Pokud to nepůjde tak jedině otevřít kufr a tam se přes světýlko připojit z jiné baterky nebo nabíječky abys odemkl.
Já to napojuji na kabel u startéru. je tam propoj přímo z baterky. U startéru napojím + a - na nějaký držák. Přes světýlko v kufru jsem to zkoušel jednou a auto jsem neotevřel.
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !
dekuji vam za info. jelikoz jsem moji novou pripravenou baterku byl nucen odevzdat manzelce protoze ji vcera umrela. tak akci BMW necham na vikend. takze zkusim co rikate a dam vedet. katdopadne napad se svetylkem nebo pripojeni pres kabel starteru me vubec nenapadl. dekuji
shadou píše:Já to napojuji na kabel u startéru. je tam propoj přímo z baterky. U startéru napojím + a - na nějaký držák. Přes světýlko v kufru jsem to zkoušel jednou a auto jsem neotevřel.
Já to přes světýlko dělám běžně a nikdy mě to nezklamalo.Pořád lepší než lézt pod autem a hledat startér.
tak kuci. sice se to o tyden protahlo,ale uz mi to zase jezdi a vse funguje. ano bylo to baterkou, takze zamky u E34 jsou elektronicke. pres svetylko jsem si odemknul. pecka napad. dekuji mnohokrate. BMWklubu zdar. a vam vsem nazdar.