Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

poprosil bych o radu, jk postupovat při podvodu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#41 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Vůbec se se zmrd..ma nebav a jezdi chvíli s basebalovou pálkou :wink: jsou to psi co štěkaj ale většinou nekoušou. Koušou pokud jich je deset na jednoho. Pokud ukážeš strach je zle. :!: prodat auto italům je ,byl a vždy bude problém. Tyto tyátry dělaji v 99% případech. Jako kdybych ty ksichty viděl...héj, pane...to tak nejde, dýt to nespojkůje...a tolik péněz to stálo.
bibikuba

#42 Příspěvek od bibikuba »

M3maniac píše:Vůbec se se zmrd..ma nebav a jezdi chvíli s basebalovou pálkou :wink: jsou to psi co štěkaj ale většinou nekoušou. Koušou pokud jich je deset na jednoho. Pokud ukážeš strach je zle. :!: prodat auto italům je ,byl a vždy bude problém. Tyto tyátry dělaji v 99% případech. Jako kdybych ty ksichty viděl...héj, pane...to tak nejde, dýt to nespojkůje...a tolik péněz to stálo.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
rooc

#43 Příspěvek od rooc »

To jsem fakt rad, ze se tady ve finale probral fazol za trojku
:D
bibikuba

#44 Příspěvek od bibikuba »

rooc píše:To jsem fakt rad, ze se tady ve finale probral fazol za trojku
:D
zvesela to beru jako uzavřený-dám vědět jak to dopadlo :? tož teda zpět k tématu :wink:
AndreJacques

#45 Příspěvek od AndreJacques »

Ahoj,měl jsem uplně stejný problém,bouračka a servisák že mi ho prodá jako vrak a peníze dá,peníze jsem neviděl zato mé auto na silnici jo a v něm ženská,tu sem zastavil a ukázala mi techničák s jejím jménem,velký TP se svým jménem jsem měl doma,vše se falešně přepsalo beze mě.....ohlásil jsem to na policii,jmenoval pána co mi ho ukradl a auto se zabavilo a po 3 měsících se mi vrátilo hezky opravené s různýmy doplnky jako fl maska,alu atd atd....policie vše vyřešila hned,pár výslechů a bylo :)
jurasis
Klubové ID: 775

#46 Příspěvek od jurasis »

AndreJacques píše:Ahoj,měl jsem uplně stejný problém,bouračka a servisák že mi ho prodá jako vrak a peníze dá,peníze jsem neviděl zato mé auto na silnici jo a v něm ženská,tu sem zastavil a ukázala mi techničák s jejím jménem,velký TP se svým jménem jsem měl doma,vše se falešně přepsalo beze mě.....ohlásil jsem to na policii,jmenoval pána co mi ho ukradl a auto se zabavilo a po 3 měsících se mi vrátilo hezky opravené s různýmy doplnky jako fl maska,alu atd atd....policie vše vyřešila hned,pár výslechů a bylo :)

Hm, aspoň někdy vše funguje, jak má...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Pyron »

jurasis píše:
AndreJacques píše:Ahoj,měl jsem uplně stejný problém,bouračka a servisák že mi ho prodá jako vrak a peníze dá,peníze jsem neviděl zato mé auto na silnici jo a v něm ženská,tu sem zastavil a ukázala mi techničák s jejím jménem,velký TP se svým jménem jsem měl doma,vše se falešně přepsalo beze mě.....ohlásil jsem to na policii,jmenoval pána co mi ho ukradl a auto se zabavilo a po 3 měsících se mi vrátilo hezky opravené s různýmy doplnky jako fl maska,alu atd atd....policie vše vyřešila hned,pár výslechů a bylo :)

Hm, aspoň někdy vše funguje, jak má...
Ale tak jak jsi to jurasi napsal, tak to podle mě i dopadne a mělo by, (pokud nebude mít Hanzovo právníky) zvláště pokud auto někde fyzicky je a jsou k němu falešné i skutečné papíry... Držím palce!
DawletE30
Klubové ID: 2395

#48 Příspěvek od DawletE30 »

Na tvem mistě bych nahlasil kradež, řekl že přesně viš kdo to byl, kde auto stoji a pokud policie nebude nějak ochotně reagovat, tak zjistit jmeno vyšetřovatele a nahlasit ho na vedeni. Vzit si sebou ženu, všechny papiry od auta. Nebo zkusit jinej okresek. A pokud neni tajne tak mi klidně napiš do SZ jmeno toho zmrda, třeba ti dokažu něčim pomoct.
Odpovědět