Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 PIXELY

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
dkoubic

#1 Příspěvek od dkoubic »

URČITĚ SE TO TU ŘEŠILO V HLEDÁNÍ JSEM NENAŠEL, URČITĚ JE TU NĚJAKÝ MACHR NA ŠPATNÉ PIXELY, POTŘEBUJI UDĚLAT BUDÍKY A RÁDIO, ZAJÍMÁ MĚ CENA + PROSÍM KONTAKT NA DOTYČNÉHO ČLOVĚKA, DÍKY MOCKRÁT
Wocky

#2 Příspěvek od Wocky »

Kontaktuj člena airbone, určitě ti pomůže a reference výborné :wink:

Třeba tu:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ght=pixely
rassty

#3 Příspěvek od rassty »

Ten displey pod budíky udělat jde a sám jsem to dělal a už to 2 roky drží bez problému, ale to rádio udělat nejde co vím to není jak rozdělat...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Snejk »

jedine airborne... udela to i na radiu uplne vpohode... a hlavne... ta oprava uz prezije auto.. protoze to proste jen tupe neopravi, ale trochu o tom popremyslel a dela to trochu jinak.. proste lepe...
nevim, nema cenu o tom nejak diskutovat a studovat, jak kolem me de vadny display.. tak jedine airbone, se vsim ostatnim kazdyho poslu doprdele :lol:
rassty

#5 Příspěvek od rassty »

odkud ten chlapík airbone je ? nechal bych si opravit to rádio ;)
cmelak

#6 Příspěvek od cmelak »

Nedělá ten airbone taky opravu ŘJ ABS?
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Don

#7 Příspěvek od Don »

rassty píše:odkud ten chlapík airbone je ? nechal bych si opravit to rádio ;)

slovensko
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
macho

#8 Příspěvek od macho »

Asi se všichni shodnem, že problem je ve spojení mezi deskou a displejem tj. v tom pásku, který lze nahradit novým viz. odkaz
http://pixelfix.net/eng/bmw.html

Takže kdo má chuť DoItYourself :-)
Birkoff

#9 Příspěvek od Birkoff »

Už jen sundat ty ručičky bez poškození, že. Zásadně posílám Airbonemu, tohle dělat doma se nevyplatí.
airbone

#10 Příspěvek od airbone »

Ten radio display viem spravit bez problemov.
S tymi do it yourself paskami len jedna dobra rada: vela stastia!
Takych hokus-pokusov robenych doma v kuchyni na stole som uz tiez mal nadostac.... Potom sa to dava dokopy uz o nieco tazsie..... :wink:
rzich

#11 Příspěvek od rzich »

airbone píše:Ten radio display viem spravit bez problemov.
S tymi do it yourself paskami len jedna dobra rada: vela stastia!
Takych hokus-pokusov robenych doma v kuchyni na stole som uz tiez mal nadostac.... Potom sa to dava dokopy uz o nieco tazsie..... :wink:

No, ja sem to delal, sice to drzi uz dva roky ale byla to celkem prasarna......
AndreJacques

#12 Příspěvek od AndreJacques »

ahoj,mam taky e39,pixely mam mírně v pí.... na spodním řádku na budíkách kde se píší radio stanice a vše okolo telefonu atd atd a našel jsem tuto stránku...muže mi někdo potvrdit že to vyřeší vysipaný pixely nebo je to pí... ??? díky za odpovědi a zde je odkaz http://www.pixelfix.net/eng/bmw.html
Dan td

#13 Příspěvek od Dan td »

Vždyť odpověď máš v tomto postu i v dalších - pokud to dobře naimplantuješ, tvůj problém to vyřeší. Máš ale jak píše airbone tak půl na půl šanci udělat víc škody než užitku, to už záleží na tobě.
jinak tu fólii koupíš v Číně i za třetinovou cenu, když by ses do toho chtěl pouštět :P
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
AndreJacques

#14 Příspěvek od AndreJacques »

tak na to se radši vykašlu,sem z prahy,slovensko daleko,kdyby byl někdo z prahy a měl chut mi to poladit tak piste,,,dík
Risa525

#15 Příspěvek od Risa525 »

AndreJacques píše:tak na to se radši vykašlu,sem z prahy,slovensko daleko,kdyby byl někdo z prahy a měl chut mi to poladit tak piste,,,dík
jsou firmy který to v praze dělaj za cca 2tis ale logicky nedávaj žádnou záruku na svou práci (asi pěkně sfušovanou) a už sem někde viděl že to šlo doprdele znovu cca po pul roce

neřeš kokotiny,dej auto do garáže, obchodním balíkem pošli budíky airbonemu na slovensko a za týden máš klid a doživotní záruku :wink: co víc dnes chtít než super reference=klid :wink:
e155

#16 Příspěvek od e155 »

Souhlas. Navštívil jsem ho osobně, skvělá, profesionální a rychlá práce, férová cena. Konečně vím, co mi auto říká :) Můžu jen doporučit. A při sundání budíků jsem zjistil, že jsou pořád zapečetěné, takže jsem koupil asi jediné nestočené auto z českého bazaru :lol: BTW zásilkovou službou to máš téměř hned.
Risa525

#17 Příspěvek od Risa525 »

e155 píše:Souhlas. Navštívil jsem ho osobně, skvělá, profesionální a rychlá práce, férová cena. Konečně vím, co mi auto říká :) Můžu jen doporučit. A při sundání budíků jsem zjistil, že jsou pořád zapečetěné, takže jsem koupil asi jediné nestočené auto z českého bazaru :lol: BTW zásilkovou službou to máš téměř hned.
pro stočení E39 nepotřebuješ vyndavat budíky (promiň za skaženej sen) :D

k věci:udělal ti to na počkání? a kde zhruba tak bydlí? nepiš sem adresu :D
airbone

#18 Příspěvek od airbone »

Risa525 píše:
e155 píše:Souhlas. Navštívil jsem ho osobně, skvělá, profesionální a rychlá práce, férová cena. Konečně vím, co mi auto říká :) Můžu jen doporučit. A při sundání budíků jsem zjistil, že jsou pořád zapečetěné, takže jsem koupil asi jediné nestočené auto z českého bazaru :lol: BTW zásilkovou službou to máš téměř hned.

Myslis? som zvedavy ako stocis budiky s pamatou m35080 bez ich rozobrania a pristupu k pamati, nato sa rad pozriem :) snad nejaky novy trik od davida coperfielda?

- hej spravili sme to na pockanie, cca 2 hodky :) len treba prist na vychod slovenska :)
Risa525

#19 Příspěvek od Risa525 »

airbone píše:
Risa525 píše:

Myslis? som zvedavy ako stocis budiky s pamatou m35080 bez ich rozobrania a pristupu k pamati, nato sa rad pozriem :) snad nejaky novy trik od davida coperfielda?

já ti to povim a ty to budeš dělat taky vid? 8)

budíky ti kdyžtak pošlu poštou...
airbone

#20 Příspěvek od airbone »

Risa525 píše:
airbone píše:
Risa525 píše:[quote="e155"]Souhlas. Navštívil jsem ho osobně, skvělá, profesionální a rychlá práce, férová cena. Konečně vím, co mi auto říká :) Můžu jen doporučit. A při sundání budíků jsem zjistil, že jsou pořád zapečetěné, takže jsem koupil asi jediné nestočené auto z českého bazaru :lol: BTW zásilkovou službou to máš téměř hned.

já ti to povim a ty to budeš dělat taky vid? 8)

budíky ti kdyžtak pošlu poštou...[/quote]

No neviem ci to budem robit, pretoze stacanim km sa nezaoberam. Skor preprogramovanim stupnic a inych parametrov v budikoch, resp. vratenie do virgin stavu. Davam tam stale potom novu epromku, staru neprepisujem a nechavam ju ako zalohu. Nepoznam ziadne zariadenie ktore vie prepisat m35080 cez OBD, ty nejake poznas? Myslim take co prepise aj inkrementalne registre na nizsiu hodnotu.
Samozrejme existuju veci na ich prepisanie, ale musi sa vybrat epromka alebo napojit na dosku priamo na jej vyvody. Ci mas nejake ine info? Kludne sa mi mozes pochvalit.
Odpovědět