Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Bluetooth po 100-té

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3240
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Ahoj,

prehľadával som fórum, ale nedošiel som k odpovediam na moje dotazy (alebo som zle hľadal), ktoré by som sem rád položil. Mám E39 Touring 11/2002 s 16:9 Navi, Bluetooth HF, rádio bez DSP s hudbou Hi-Fi Professional (nie že by bola hodná toho pomenovania...).
Mám v pláne vyradiť/vymontovať CD changer a nahradiť ho media devicom od maďarov, konkrétne Dension Five, ktorý má okrem iného aj Bluetooth schopný A2DP streamingu, ID3 tagy k mp3...

Takže moje otázky:

1. Kde je v touringu modul Bluetooth? Z maďarov som vytiahol info, že ak tam dám ich Dension Five, musím odpojiť factory BT modul.

2. Mikrofón, ktorý mám v stropnici, predpokaldám že je pripojený k modulu nejakým špeci konektorom, že? Myslím niekde na druhom koncim, u modulu, v stropnici je mi jasné že je ich proprietárny konektor (ak som dobre spozoroval tak 3PIN)

3. Ak sa na 100% rozhodnem (som na 99% :)) pre swap, bude pre mňa zbytočná (čo je prakticky aj teraz) loketka s takým tým adaptérom so slotom k Nokii 6310i, tú stačí odpojiť priamo pod loketkou a dať preč?

Vďaka za každé info,

Kristian
d(- -)b
Dettektorr

#2 Příspěvek od Dettektorr »

Člověče, až tohle vyřešíš tak na mě mysli a prodej mi ten bluetooth modul.
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3240
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Tak po ešte dôkladnejšom sondovaní info už zase neviem. A2DP cez BT by sa mi strašne hodil, ale ten ich modul má vlastný mikrofón a ten by som musel ťahať po stropnici, do čoho sa mi nechce... Podľa toho čo mi povedal chlapec u nich na podpore to znelo, že sa to pripojí dozadu miesto CD changeru a (asi na tom istom mieste niekde) aj miesto BT modulu a všetko sa len nahradí touto krabičkou. Lenže až teraz som si pozrel nejaké obrázky a vyzerá to tak že toto ide za rádio, prípadne do jeho blízkosti, káblovým medzikusom a má to svoj mikrofón na jack konektor. Tak to asi na to pečiem a poobzerám sa inde, bez BT (trebárs CP600 možno...). Asi... :roll:
d(- -)b
Odpovědět