A co se dveří týče, tak ty se dycky všechny zamčnou, to je na tom právě to nejdivnější
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Podsvětlení budíků a celého interiéru E34
tak servo nádrže to dělat podle mě nemůže, poněvadž nemá koncák a vůbec kabeláž zpětné vazby zpátky do řídící jednotky centrálu - jdou tam jenom dva kabely, ve kterých se střídá polarita podle toho jestli se má zamknout nebo odemknout.
A co se dveří týče, tak ty se dycky všechny zamčnou, to je na tom právě to nejdivnější
Ale dík za radu, jdeš na to konstruktivně
Tento problém znám a už se mi na několika autech stal, ale dycky bylo poznat, kde te problém je, resp. u jakých dvěří, protože zůstávaly viset
- shadou
- Klubové ID: 2109
- Kontaktovat uživatele:
u jednoho auta mi dřelo servo na nádrži a při pokusu o zamčení nedojelo servo na konec a auto se odemklo. Po namazání a rozhejbání vše jelo na první pokus. Důvod jsem už neřešil. Momentálně mě zlobí právě servo u spolujezdce. Jednou zamkne podruhé ne. seká se i při odemčení. Podle všeho bude zrada v konektoru. Co jsem pohledal po Fórech u nás i v zahraničí ,vzniká studený spoj v konektorech. Je ale pravda že jsem to ještě nerozebral.
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !

Jo u spolujezdce mi to dělalo bordel taky, zejména když se hodně ochladilo. Už jsem to to jedenkrát rozebrané měl a pak byl chvilku klid. Mám takové tušení, že toto bude opět problém pramenící z těchto dveří ale jistý si nejsem.
Mně to zase v zimě dělalo to, že to dveře neodemklo a když jsem je odemkl manuálně, tak se někdy i stalo, že stejně nešly otevřít...
Mně to zase v zimě dělalo to, že to dveře neodemklo a když jsem je odemkl manuálně, tak se někdy i stalo, že stejně nešly otevřít...
-
beny-maser