Aha, to jsem asi nejak prehledl, ze jde o E39.soukupadam píše:tak jasně řetezama můžes omotat třeba celý auto, já myslel podle příručky pro E39
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
530d e39 cesta na hory
-
- Klubové ID: 2855
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Klubové ID: 2855
to jsou mi veci, vubec jsem netusil, ze neco takoveho existuje. Zajimavebeny-maser píše:...jasně že existují jinak bych se na to neptal...

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
Pewag je vyrábí, máme je na firemních autech. Na co řetězy na 4 kola?hurvajs77 píše:Ano, pokud tam nebude znacka. Jinak jsi v pr...Sweden píše:...na řetězy bych se vykašlal,nevím co stojí nový ale myslím že bez toho se v klidu obejdeš...
Nedávno jsem se o nich bavil se svým servisákem, jestli mají význam a jaké. Už si nepamatuji značku a říkal, že jsou přesně na rozměr pneu, rychloupínací. Říkal, že v Itálii se když všichni složitě nasazovali, on vylezl, behem 1 měl bez práce všechny 4 kola a že v tu chvíli nelitoval ceny necelých 10tis...

Btw. řetězy jsem potřeboval jen na předokolce a 4x4

- Sweden
- Klubové ID: 2669
tam jsou ty zákony tak trochu divný,podle tamní policie musíš v případě kalamity nebo já nevím čeho nasadit komplet zadní tupláky tzn.4ks,jeden řetěz na řídící nápravu a dva řětezy do kříže na návěsu,nikdy jsem to ale naštěstí nepotřeboval a snad ani potřebovat nebudu

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Zdar lidi.Tak pátek 13tého jsem absolvoval svou první jízdu na hory se svojí 530d a mužu říct že je to paráda!Na autě jsem měl letní gumy byl jsem domluven v Sušici na přezutí,ale típek mi to před příjezdem do Sušice odpískal.!!Takže první pokus byl s letnákama bohužel nebo spíš bohudík neuspěšně!!Jeli jsme na Špičák do Železné Rudy a v Hartmanicích jsme skončili hned v prvním kopci.Tak cesta zpět přezuli jsme a pak jsme to vyjeli s jetýma zimákama vpoho.Akorát si musí člověk dávat pozor nato že když se zprudka přidá zadek má tendenci ustřelit.Mě se to stalo při předjíždění.Takže asi tak... 

sxko píše:Zdar lidi.Tak pátek 13tého jsem absolvoval svou první jízdu na hory se svojí 530d a mužu říct že je to paráda!Na autě jsem měl letní gumy byl jsem domluven v Sušici na přezutí,ale típek mi to před příjezdem do Sušice odpískal.!!Takže první pokus byl s letnákama bohužel nebo spíš bohudík neuspěšně!!Jeli jsme na Špičák do Železné Rudy a v Hartmanicích jsme skončili hned v prvním kopci.Tak cesta zpět přezuli jsme a pak jsme to vyjeli s jetýma zimákama vpoho.Akorát si musí člověk dávat pozor nato že když se zprudka přidá zadek má tendenci ustřelit.Mě se to stalo při předjíždění.Takže asi tak...
ty jsi velký fajnšmekr přezouvat zimní 13 ledna.....ani jsem si tvůj příspěvek nečetl...ta první věta mi stačila:-)
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
mam 530d touring manual a snih miluji
podminkou jsou pneu v top stavu a idealne plna nadrz. zadny dalsi blbosti neni treba.
kdo zna trochu jizerky, na silvestra jsem jel v rejdicich z dolni stanice lanovky nahoru do prichovic a nebyl zadny problem
i kdyz si par lidi klepalo na celo, kam jedu
retezy mam, ale jsou porad nerozbaleny v original baleni...
chce to vyzkouset zapnout/vypnout ASC (mam jen to, ne ASC+T nebo DSC), nekdy to pomuze (kdyz by se hodil samosvor, ktery nemam), ale do kopce vicemene zasadne bez elektroniky. co nejrychlejsi zarazeni 2ky taky neni na skodu, 530d to utahne i v nizkych rychlostech.

kdo zna trochu jizerky, na silvestra jsem jel v rejdicich z dolni stanice lanovky nahoru do prichovic a nebyl zadny problem

retezy mam, ale jsou porad nerozbaleny v original baleni...
chce to vyzkouset zapnout/vypnout ASC (mam jen to, ne ASC+T nebo DSC), nekdy to pomuze (kdyz by se hodil samosvor, ktery nemam), ale do kopce vicemene zasadne bez elektroniky. co nejrychlejsi zarazeni 2ky taky neni na skodu, 530d to utahne i v nizkych rychlostech.
Hele ja mam auto s nahonem na prdel asi tak tri mesice a tohle je moje prvni zima ;-)Takze jo jsem ztoho vykulenej.Misanek píše:Ano, to většinou auta se zadní hnanou nápravou mají ve zvyku...sxko píše:Akorát si musí člověk dávat pozor nato že když se zprudka přidá zadek má tendenci ustřelit![]()
Kdo by to byl čekal?!