Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nějaký olomoučák co rozumí BMW E39 530d?
ahoj, neni tu někdo z olmika ci okoli co se dobre vyzna v BMW E39 530d? Byl jsem dnes kouknout do autobazaru autosamson a stoji tam 530ka v kombiku za 129 tisic, vypada solidne, ma servisku, komplet faktury od oprav, bazarnik mi i rekl, ze byla nejspis tukla, podle faktur se menili dvere a blatnik a lakovala kapota, uz to me udivilo ze mi to rekl, protoze ve vetsine bazaru by tuto fakturu rovnou zahodili
Interier je v peknem stavu, u zadniho svetla lehce puchyrkuje lak, neni to nic zleho..Jen proste bmw nerozumim, ale jak jsem si do toho sedl tak jsem se zamiloval..Potreboval bych nekoho aby tam zajel kouknout a vedel na co ma kouknout, oc jak zkontrolovat a jestli pozna podle faktur co bylo delano a co ne z tech dulezitych veci, nechci to samozrejme zadarmo. Díky

no v olmiku je jedna 730d na prodej, za 150 cerna, tady na klubu
a jaky mate zkusenosti s tema 3.0d , vim ze predfacelift meli nejaky horsi prevodovky nebo cvo jsem vycetl ty automaty
dal kdyby jste nekdo mohl napsat co stoji novy vstrikovac, cerpadla, turbo, zhavice? vic myslim ze se tam nema co kazit

a jaky mate zkusenosti s tema 3.0d , vim ze predfacelift meli nejaky horsi prevodovky nebo cvo jsem vycetl ty automaty

dal kdyby jste nekdo mohl napsat co stoji novy vstrikovac, cerpadla, turbo, zhavice? vic myslim ze se tam nema co kazit

-
Ten,kdo Tě od toho auta odrazuje,s ním pravděpodobně nemá žádné zkušenosti... Pokud to nema najeto milion,tak bude sloužit. Tyhle řeči maj hlavně TDIčkaři,co si v zimě ani nezatopí.. Toť moje zkušenost. Využívám auto jako taxi a dobry. Mel jsem všechno možný,včetně TDI od VW,ale teď už bych neměnil. Až budu měnit,tak za 535d.
Mam 530 dA