Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

světla e39 - jakeš

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
force

#41 Příspěvek od force »

JELIKOŽ JSEM SI PRÁVĚ UŽIL SVĚTELNOU LAPÁLII TAKY - světla od jakeše opravdu nesvítí a depo které svítí jakž takž se hůř šteluje. nakonec jsem sám pořídil origo světla a dal je vyleštit, výsledek je nářez rozdíl - udělala mi to firma u semil a to v podstatě na počkání - cca 3h! 8O 1000kč/ks, rozleštili i mlhovky a to za 600 obě...jsou to skláři, prý v případě zájmu jsou schopni na světlo udělat i ornamenty nebo fotku :lol:
aristoloser

#42 Příspěvek od aristoloser »

mam půl roku namontovaný depa cena 6000 ,a svítí to celkem dobře,rozhodně líp,než kamarádovy sonar yiunian ,a stokrát líp,než ty "mléčný"originály,co tam byli předchozích 14 let....,montáž v pohodě,konektory klaply a na stk mi je bez řečí poštelovali a bylo to.spokojenost je,samozřejmě origo hella by byli lepší,ale cena by byla polovina hodnoty celýho auta...... :evil:o těch jakeš lampách sem ani neuvažoval,už na pohled sou "jinde"
force

#43 Příspěvek od force »

no já jsem to nakonec právě vyřešil radši tím rozleštěním, protože ty světla od jakeše jsem mohl koupit z druhý ruky a když jsem je vyzkoušel, pochopil jsem proč je chlapík prodává... kdo by měl zájem dám kontakt na tu firmu přes SZ
noname
Klubové ID: 2290
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od noname »

Celou noc jsem řešil světla... Na zahraničních forech odepsali i ty depa = Shit! Jediné, co přichází v úvahu jako "kopie" je DJ auto, pěli na ně chválu snad všichni, vzhled a spracování jako origo... cena už je trošku někde jinde a navíc unas jsem ani d2sky neviděl...

Kdyby někdo uvažoval nad těma dýdžejama, mohli bychom sesmolit nějakou objednávku, v US stojí cca 11 tk\sada...
satvik

#45 Příspěvek od satvik »

aristoloser píše:mam půl roku namontovaný depa cena 6000 ,a svítí to celkem dobře,rozhodně líp,než kamarádovy sonar yiunian ,a stokrát líp,než ty "mléčný"originály,co tam byli předchozích 14 let....,montáž v pohodě,konektory klaply a na stk mi je bez řečí poštelovali a bylo to.spokojenost je,samozřejmě origo hella by byli lepší,ale cena by byla polovina hodnoty celýho auta...... :evil:o těch jakeš lampách sem ani neuvažoval,už na pohled sou "jinde"
kdes je kupoval ? posil odkaz , dík
aristoloser

#46 Příspěvek od aristoloser »

sou tady
sem s nima fakt spokojenej,prodejce taky v klidu,opravdu si nemůžu stěžovat. http://www.f2tuning.cz/produkt/20468-bm ... ?katID=275
Martem
Klubové ID: 999

#47 Příspěvek od Martem »

Zde jsem kupoval nové plasty na světla,facelift a super. Doporučuji

http://www.auto-ksport.cz/cz781--predni ... xenon.html
Odpovědět