Ahoj lidi nevím jestli jsem ve správné sekci. Ale chtěl jsem se zeptat jestli nevíte o někom kdo by mi vyleštil límce na sekerách.( kolech ) Případně za kolik?
Já platím za 4ks 18´ BBS 3 000kč. 3KS se rovnaly, na všech se leštily límce atd. Prostě vše. Zavolej mu a domluv se.Vím že mu posílají kola i z Prahy poštou a pak je posílá zpět.
pokud nejsou zoxidovaný tak je dokážeš udělat i doma .
Jestli jezdíš po okolí Kolína tak se můžeme dohodnout
Já si kola leštim sám
pokud jsou lakované je to oprus sundavat ručně.
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !
shadou píše:ale to matlání, už jsem pár sad dělal a vždycky je to hroznej hnojník
Já už jsem dělal spoustu sad, leštil jsem nějakou dobu na kšeft a je to rozhodně lepší než to brousit šmirglem. Šmirglem si tam člověk akorát nadělá zbytečný rýhy a naprosto největší katastofa je opískování. Při určitém způsobu leštění není ani potřeba používat šmirgl, jen sundat lak a vyleštit.
čau mám kola BBS RS 090 límcová dvoudílná a chtěl bych si vyleštit límce , nejdříve musím kola ale rozebrat , jakej klíč používáte na ty šrobky ? Popřípadě kontakt kdo leští límce a dokáže vyrovnat oděrky na dvou kolech od obrubníků díky
Na matice použít buď očko nebo golu s ořechem, ale nesmí to mít šestihran, musí mít mnohohran. Po sundání matic šroubky opatrně vytlouct a vyklepnout střed. Při montáži se mi osvědčilo použití velkýho imbus šroubu. Šroubek nasadíš do díry v kole na něj nasadíš imbus tou dírou pro klíč a natlučeš ho nadoraz, nepoškodí se tak ani vyleštěnej šroubek.
Jako že vezmu ten originál šroub z kola na něj nasadim velkej imbus šroub obráceně a natluču ho přes ten šroub imbusovej ? chápu to správně ? a ty šrouby z límce jdou taky vyleštit ? A teď k postupu , zdá se mi že ten límec je ted takovej matnej leštěnej hliník a asi je pod lakem nee ? ten sundám odstraňovačem starých nátěrů ne ? a pak čim dále leštit pač šmirglem je to asi blbost pač ten udělá vrypy a pak filcákem a leštící pastou
BOOST píše:Na matice použít buď očko nebo golu s ořechem, ale nesmí to mít šestihran, musí mít mnohohran. Po sundání matic šroubky opatrně vytlouct a vyklepnout střed. Při montáži se mi osvědčilo použití velkýho imbus šroubu. Šroubek nasadíš do díry v kole na něj nasadíš imbus tou dírou pro klíč a natlučeš ho nadoraz, nepoškodí se tak ani vyleštěnej šroubek.
Ještě jeden dotaz při skládání kola , jakej je asi tak moment utahování a jestli nanést na šroub pastu proti povolování takovou tu modrou? A on ten šroub má nějaké sedlo že se při povolování nebo utahování neprotočí ? pač z venku nejde nijak chytit