JO a nemám možnost VIN ted hned, jinak bych si poradil

U BMW E60/E61 je to docela jednoduche, to co chces je plna klima, velka navi a komfortni sedacky. Pokud to ma tohle, tak jsi king a vyhral jsi jackpot.MUF_IV píše:Chlapi prosim o pomoc, majitele E60, E61, mám na vyber par aut z nemecka, to je vedlejsi. Mam fotky interieru rok 2005 a 2006, ale neumim je sem datvybiram podle vybavy, jsem rozmazlenej. poznám z fotek že je to sociál? jak funguje I drive menu? Je tam obsazeno vše kolem auta? Na fotkách to vypada že tam oproti E39 velkym BC nic není, kromě dvou středových otočných voličů. Když se dívám na foto panelu ovladaní klimatizace tak jedny maji krasný otočný čudle lemovaný stříbrem a jiný maj klasicky čudle jak v základní fabii. je to rozdíl, předpokladam že manualni klima uz se v roce 2006 nedelala..A jak je to s dvěma mechanikama pod sebou, jedna DVD a druha CD?? to neni kombinovane? Díky moc, docela mi to specha, budu rad za kazdou odpoved..ps. jedna startuje čudlem (2006), druhá kličkem (2005)..bát se toho? obe maj nájezd do 150tkm. Motorizace 530D 160, nebo 170kw Manual i automat..Automat jsem nikdy nemel..
jj, díky, je to prvni majitel serviska, jen jsou pry jemne skrable dvere od spolujezdce ale prej nic moc. je to z nemecka, tak snad bude dělat radost.Atila píše:Gratuluji, tohle je tak realne maximum, ktereho se u E60 da tak nejak normalne bez extremniho objizdeni Nemecka a prilehleho okoli sehnat.