přestal mi chodit centrál,,,
přestalo to když jsem měnil žhavky a jednu jsem nezapojil a kabel se dotýkal hlavy a při otočení klíčku se zajiskřilo,rupla pojistka žhaviček u ŘJ-tek,které jsou u spolujezdce v motorovém prodtoru.
nechodí mi jen zadní pravý centrál...může to být elektrický problém ,nebo spíš mechanickej,,nejdřív mi chodilo jen odemylkání u těchto dveří,,po odpojení baterie už nejde ani odemnknout ani zamknout??JEN ZADNÍ PRAVÉ DVEŘE.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
centrál E-34
když zatlačim čumpl a zkouším otevřít z venku tak neotevřu,kdyžho vytahnu tak i když zamknu veškeré dveře přes centrál tak jsou porád otevřené.když
ale když se zamknu v autě tak normálně ty dveře ze vnitř otevřu klikou,i při zamačkklém čumplu.
je mi divníý ,že to šlo zamknout ale odemknout už ne.musel jsem vytahnout čumpl.pak zas normálně zamknout šel i zajel čumpl ,ale ted už ani to ne???
co je tam za motorek?chci se ptát než rozhodim tapec a zbytek
ale když se zamknu v autě tak normálně ty dveře ze vnitř otevřu klikou,i při zamačkklém čumplu.
je mi divníý ,že to šlo zamknout ale odemknout už ne.musel jsem vytahnout čumpl.pak zas normálně zamknout šel i zajel čumpl ,ale ted už ani to ne???
co je tam za motorek?chci se ptát než rozhodim tapec a zbytek
pokud by byla poškozená jednotka centrálu,tak by nešli otevřít ani jedny ,ale mne nejdou jen jedny zadní....nejdřív těžko zajížděl čudlík ,ale jak jsem s nim chvíly šmrdlal tak nejde už ani dolu ,nahoru nešel už před tím...
jsou nějaký relata či pojistky na centrál?a jsou někde elektrický věci který bych mohl zkontrolovat než sundám ten tapec...zdá se mi že i motorek vrčí ,ale jistej si nejsem.myslel jsem že bude nějaká pojistka nebo ,relé pro tyto dveře v háji...ale ted se mi zdá že motorek...zítra to sundám.. rád bych si před tím prostě všechno okolo zkontroloval ...
a když to schodim tak co zkouknout než demontuku motorek,a jak ho testnout?nejradší bych se na to vrhnul hned ,ale nemám mmt čas,,mnám čas sem akorát nco vepsat.
hledal jsem příslušné téma ,ale nikde neni nic dokončeno.žádný řešení pro konkrétní typ problému s jednimi dveřmi.
jsou nějaký relata či pojistky na centrál?a jsou někde elektrický věci který bych mohl zkontrolovat než sundám ten tapec...zdá se mi že i motorek vrčí ,ale jistej si nejsem.myslel jsem že bude nějaká pojistka nebo ,relé pro tyto dveře v háji...ale ted se mi zdá že motorek...zítra to sundám.. rád bych si před tím prostě všechno okolo zkontroloval ...
a když to schodim tak co zkouknout než demontuku motorek,a jak ho testnout?nejradší bych se na to vrhnul hned ,ale nemám mmt čas,,mnám čas sem akorát nco vepsat.
hledal jsem příslušné téma ,ale nikde neni nic dokončeno.žádný řešení pro konkrétní typ problému s jednimi dveřmi.
Takže ne,dneska se po zamknutí( zamknutí jsem prováděl od řidiče) opět zadní pravé dveře nezamkly,šel jsem tedy k spolujezdci a všechny až na ty pravé zadní dveře fungovali normálně.Tak s tim chvíly mrcasim sem a tam a najednou mi od spolujezdcových dveří přestalo odmykat a i zsamykat uplně všechno.Šel jsem k řidičovým dveřím a všechny chodily.
Kde mám hledat chybu???díky
v zadních pravých nebo předních pravých,tedy spolujezdcových?
A hlavně co z nich mám vyndat a odzkkoušet,pročistit,namzat...nevim.
Budu fakt rád za každou radu?
Kde mám hledat chybu???díky
v zadních pravých nebo předních pravých,tedy spolujezdcových?
A hlavně co z nich mám vyndat a odzkkoušet,pročistit,namzat...nevim.
Budu fakt rád za každou radu?
Těžko poradit, musíš zkoušet a hledat. Mechanicky (čudlem zamykáš a odemykáš jen ty jedny dveře, centrál na zadní dveře nereaguje) to musí chodit hladce a bez drhnutí , pokud ano, je to elektrikou.
Zlobí tě jedny dveře, takže problém bych začal hledat tam. Může to být motůrek centrálu, ale pravděpodobnější se mi zdá špatný kontakt ...
Zkusil bych rozdělat a vyčistit dveřní konektor, není od věci když projdeš všechny. To je to nejjednodušší. Pak shodit tapec a zkontrolovat konektory vevnitř ve dveřích + zda tam není mechanický problém - motůrek, táhla...
Motůrek většinou prostě odejde a nefunguje vůbec, aspoň to je moje zkušenost. Jednotka - to by zase spíš zlobilo všechno.
Zlobí tě jedny dveře, takže problém bych začal hledat tam. Může to být motůrek centrálu, ale pravděpodobnější se mi zdá špatný kontakt ...
Zkusil bych rozdělat a vyčistit dveřní konektor, není od věci když projdeš všechny. To je to nejjednodušší. Pak shodit tapec a zkontrolovat konektory vevnitř ve dveřích + zda tam není mechanický problém - motůrek, táhla...
Motůrek většinou prostě odejde a nefunguje vůbec, aspoň to je moje zkušenost. Jednotka - to by zase spíš zlobilo všechno.