Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bmw e39 r,v 2002 jak mám vyměnit velký dislpej Tv. rady tip.
Zdravim mám takový problém vlastním Bmw 530d r.v 2002. M-Packet orig,A nemám v základní vybavě velký displey co se dával za příplatek.Sehnal jsem si displey tv,ale nevím ,jak vůbec mám začít apod.Co všechno vyměnit a co je potřeba apod..Jestli jste to někdo dělal prosim o radu či návod,jak na to díky moc.. měj te se..
- Risa525
- Klubové ID: 2231
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... de=results
do klíčových slov zadej NAVI
a dole zaškrtni hledat ve foru 5er
do klíčových slov zadej NAVI
a dole zaškrtni hledat ve foru 5er
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
ne nebude tam vubec nic... musis rozkopat cele auto pretahat komplet svazek dozadu a sehnat vsechny potrebne moduly do kufru a zapojit...
je to tu resene asi miliardakrat... vepredu ti proste zbyde jen monitor, vsechno ostatni je v kufru... ted to mas vsechno vepredu... musis to cele prekopat... takze interier ven, podlaha pryc... a trada doprdele se svazkem a vsecno to vymenit prepajet pretahat... jeste celou stredovoou konzoli musis vymenit aby tam byla dira na monitor...
je to tu resene asi miliardakrat... vepredu ti proste zbyde jen monitor, vsechno ostatni je v kufru... ted to mas vsechno vepredu... musis to cele prekopat... takze interier ven, podlaha pryc... a trada doprdele se svazkem a vsecno to vymenit prepajet pretahat... jeste celou stredovoou konzoli musis vymenit aby tam byla dira na monitor...
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Ja bych tam misto originalu 16:9 kde nemas DVB-T radeji uz dal tuhle masinku http://www.youtube.com/watch?v=sooy_Fji ... re=related
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD