Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
DVD + TV v E60 ?
Zdravím. Teprve v sobotu jsem si koupil E60 tak moc o tom nevím. Navi ani Dvd nemám ale chci se zeptat jestli ten monitor co tam je origo, jestli umí zobrazovat obraz a jestli k tomu nějak jde připojit neorigo dvd které mám a dal bych ho třeba do kaslíku a jak s tou tv? Jde to taky nějak řešit ?? Trávím v autě docela dlouho a tak by se mi to celkem hodilo.
Díky
Díky
-
- Klubové ID: 2855
Osobně myslím, že monitor, který je v kapličce rozhodně umí zobrazit jak Navi, tak DVD a TV. Osobně si myslím, že nemůžeš jen tak propojit nějaký DVD changer s monitorem - to podle mne musí být přes videomodul, musí se to povolit a nakódovat do systému. Podle mne monitor, je jen monitor, který zobrazuje data z iDrive - ale je možné, že se pletu. Já ve své E65 také nemám DVD, ani TV a pokud bych chtěl, musím mít videomodul, TV modul, DVD changer, kabely. Pak se to musí ještě nakódovat do auta. Osobně TV je asi zbytečná - tedy pro mě 
Nicméně dodělat jde vše. Jediná otázka je cena. Třeba u mé E65 je doinstalace DVD otázkou cca 20tis. Pak DVD budu mít samozřejmě plně ovládané z iDrive.
Ale zeptej se místních borců, třeba Snejka - ale je jich tu docela dost, kteří to umí dodělat.

Nicméně dodělat jde vše. Jediná otázka je cena. Třeba u mé E65 je doinstalace DVD otázkou cca 20tis. Pak DVD budu mít samozřejmě plně ovládané z iDrive.
Ale zeptej se místních borců, třeba Snejka - ale je jich tu docela dost, kteří to umí dodělat.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Existuje, pokud ma malou obrazovku, tak E60 vubec nemusi mit navi. Obrazovka se pak pouziva na audiosystem, nastavovani auta, servisni informace, proste vsechno co v dospele E60tce je take, ale bez navigace.Jendix píše:nedávno se tu o tom diskutovalo, zkus pohledat ve foru... jinak jsem nevěděl že existuje verze e60 bez navi..
-
- Klubové ID: 96
třeba něco takove http://www.stualarm.cz/produkt/mi1226-v ... -driveccc/