No kdybys měl loketku s origo starým telefonem, tak by teoreticky mělo stačit, kdyby nějakej šikovnej kutil udělal z plastu nebo něčeho podobnýho adaptér, kterej by zapadl do tý loketky místo telefonu a nahoře by byl výřez jen pro Iphone a pak by sis tam jen natáhl nabíječku ze zapalovače, popřípadě zkusil nahradit ten kabel, co vede k origo telefonu za kabel pro nabíjení iPhone. Na E46 fóru si jeden kluk vyrobil takhle rámeček na 2din autorádio a vypadalo to jako pravý, žádný ošklivý a křivý, takže by to nekazilo ani design:D Jen teorie...
Ja to videl jednou, od te doby nachazim v nemecku jen na novejsi modely, na strankach BMW ale samozrejme pisou, ze se to da objednat jako dil, presto, ze jsem to v ETK nenasel..
Ptal jsem se ve Stratosu a jediné řešení co mi našli bylo nějaký BT-modul a pak by to spolu mohlo chodit, to ale nechci. Mám v loketce držák na nějakou motorolu, chtěl bych vycvaknout držák, nasadit jinej, zacvaknout iPhone a i s dobíjením si vesele jet. Bohužel to asi s E39 nejde a E61 kvůli tomu fakt kupovat nebudu )
Jojo, o tomhle reseni vim, ale trvalo by mi asi celou pulhodinku, nez bych si z toho ten telefon vylomil
Vylozene mi jde o konzoli do loketni operky misto tech stoletych origo BMW telefonu. Co jsem tak dopatral, meli by to mit v BMW jako novy kus, zkusim tam zajet a zeptat se na to
Meda píše:Jojo, o tomhle reseni vim, ale trvalo by mi asi celou pulhodinku, nez bych si z toho ten telefon vylomil
Vylozene mi jde o konzoli do loketni operky misto tech stoletych origo BMW telefonu. Co jsem tak dopatral, meli by to mit v BMW jako novy kus, zkusim tam zajet a zeptat se na to
rozumím tomu dobře že by to byla náhrada třeba za ten telefon se špagátem ??čistě výměna za ten co je ted v autě bez předělávky??
$130 se mi nezda tak moc, co mi vadi je to, ze to neni namisto loketni operky, do ktere dam maximalne Motorolu V60...
Co se tyka reseni ala BMW original - pouze BT handsfree, ktere MOZNA umi komunikovat s iPhone
Taky lustim, taky nevim - aneb nic jsem nenasel...
Jojo, jde o vymenu cele te konzole v loketni operce kam se da pak odlozit misto Motorol iPhone, jak ale funguje s handsfree netusim, me slo jen o to ten telefon nekam placnout, aby to vypadalo "origo" a nabijel se mi