Začala mi vyskakovat hadička od ostřikovací trysky u řidiče při zapnutí ostřiku.Nemáte někdo zkušenost,zda by se ta tryska mohla ucpat ?Napadlo mě že to zkusím profoknout kompresorem,nebo je potřeba koupit nové ?Díky za názory jedná se o E39
Ucpávají se běžně celá trysky se dá rozebrat a profouknout kompresorem ale bacha při rozebírání opatrně uvnitř jsou zpětné ventilky dve pružinky a dvě gumičky.
takhle to většinou dopadá, když tam člověk lije vodu z kohoutku. Jojo..vodní kámen, to je prevít ) Můj pekáč má najeto skoro 400 000, liju destilku a trysky jako nové
caknakis píše:takhle to většinou dopadá, když tam člověk lije vodu z kohoutku. Jojo..vodní kámen, to je prevít ) Můj pekáč má najeto skoro 400 000, liju destilku a trysky jako nové
přesně tak .. ještě se mi nestalo aby se ucpaly .. buď destilku nebo ty srágory z pumpy a je klid
PS: pokud to máte zarostlé vodním kamenem apod, tak standardne ocet tomu pomůže, ale doporučuju je odpojit aby nestříkalo přímo na auto (nebo pořádně opláchnout vodou) a nechat systém přes noc napuštěnej.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d