Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rozdíl zadních tlumičů e 39
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nedávno jsem to s někým řešil. S měchama je verze e39 supertouring. Podstnej rozdíl je v tom, že místo pružiny je tam integrovaná pružící jednotka ve které je i tlumič. Jedna tato jednotka stojí ca. 10kkč, není to nic levnýho. Nechá se to ale nějak nahradit klasikou, jednoduše z vrakáče. Koukni na realoem, tam se o tom nechá trochu informovat.BMWAK píše:ahoj,nevíte někdo v čem jsou jiný zadní tlumiče na E39 touring s nivoregulací a bez ní??
Jendix - nesmysl. Místo pružiny je měch, tlumič je zvlášť. Jen má jiné číslo než tlumič k pružinové verzi, proto chce BMWAK znát rozdíl. Jeden měch se dá splašit cca za 4 tis., když dáš oba nové, máš navždy klid.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Tohle je u sedana.Jendix píše:Ahoj, nedávno jsem to s někým řešil. S měchama je verze e39 supertouring. Podstnej rozdíl je v tom, že místo pružiny je tam integrovaná pružící jednotka ve které je i tlumič. Jedna tato jednotka stojí ca. 10kkč, není to nic levnýho. Nechá se to ale nějak nahradit klasikou, jednoduše z vrakáče. Koukni na realoem, tam se o tom nechá trochu informovat.BMWAK píše:ahoj,nevíte někdo v čem jsou jiný zadní tlumiče na E39 touring s nivoregulací a bez ní??
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
ježiš.. já jsem si to blbě přečet.. já myslel že myslel saloon.. omlouvám se.. tam to ale opravdu tak je..Dan td píše:Jendix - nesmysl. Místo pružiny je měch, tlumič je zvlášť. Jen má jiné číslo než tlumič k pružinové verzi, proto chce BMWAK znát rozdíl. Jeden měch se dá splašit cca za 4 tis., když dáš oba nové, máš navždy klid.

taky mě to zajímá-vkládám co mám já,tedy Toura M-podvozek s Nivo.Koukám těch možností tam je docela dost-konkrétně u mého podvozku myslím bude rozdíl v tuhosti..Každopádně sehnat tyhle tlumiče v druhovýrobě bude asi problém
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=45 Ps. Co znamená přídavný tlumič zadní,díl č.5