Zdravim pani,
mam taky problem... pri jazde sa mi po 5km, sa mi rozsvietila zlta kontrolka opotrebovania platniciek (gulicka s 3+3 ciarkami naboku) prislo mi to divne lebo platnicky su na tom este hodne dobre...tak som tomu nevenoval pozornost zhruba po dalsich 15km mi auto začalo.... trhat , najprv trosku, po 100m znova trhlo, a neskor pocas dalsich 3km to zacalo trhat viac a viac a začala preblikavat na sekundu zlte zhavenie DDE (mam pocit za padali otacky pocas trhania)...tak som este 1km dorazil domou, auto do kopca uplne trhalo, zacalo trvalo svietit DDE...a nastastie mi až na parkovisku auto pocas jazdy chciplo, tak som ho este nastartoval aby som doparkoval a po 5sek. samo vyplo motor, musel som doparkovat auto tak som to opakoval asi 5x vzdy vyplo po par sekundach....to bolo vcera
dnes som sadol do auta ze skusim co to robi, nastartovalo na brk (aj pred tym studene aj teple startovalo na brk) ... nesvietli ani kontrolka brzd, ani kontrolka zhavenia, a motor ide normalne tak ako predtym...nechal som ho bezat 5 minut - nejazdil som ho, drzal som plyn ci to nieco nebude robit nic. nafta je cca 40l-45l
samozrejme to pojdem napichnut na bosch diagnostiku...ale snad sa tu najde niekto kto mal podobny problem a napise co s tym bolo resp. co by s tym mohlo byť.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady